ReckyRey
Doğasever
Tarih vermem çok zor.being a dik ne zaman betadan çıkar belli değil sanırım tahmini bir tarihi var mı?
Tarih vermem çok zor.being a dik ne zaman betadan çıkar belli değil sanırım tahmini bir tarihi var mı?
şuan tüm türkçe oyunlara erişim kapalıMilf city oynuyordum 4-5 gündür bugün girdiğimde erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor. Neden böyle oldu?
Tarih vermem çok zor
tek being a dik oyununu erişime kapatma şansınız yok mu acaba ?Tarih vermem çok zor.
Yeni sürüm geldiğinde tekrardan indirmen gerekiyor.Bu oyun kendiliğinden güncelleniyormu yoksa yeni sürümü tekrar indirmemizmi gerekiyor teşekkürler
şuan tüm türkçe oyunlara erişim kapalı
tek being a dik oyununu erişime kapatma şansınız yok mu acaba ?
O sahneden önce kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın yoksa baştan başlamanız gerekiyorhavuz görevini nasıl geçebiliriz?
neden erişim hakkınız bulunmamaktadır hatası alıyoruz ve nasıl düzeltebiliriz
teşşekürlerO sahneden önce kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın yoksa baştan başlamanız gerekiyor
Rica ederim.teşşekürler
peki ona benzer görev varmı başka?O sahneden önce kayıt aldıysanız ona dönüp ayarlardan mini oyunları atla seçeneğini evet yapın yoksa baştan başlamanız gerekiyor
Hatırlamıyorum.peki ona benzer görev varmı başka?
teşşekürler hatırlarsanız söyleyin lütfenHatırlamıyorum.
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.şimdi Being a DIK betadan çıkana kadar bekleyeceğiz anladım,Being A DIK ortalama ne zaman betadan çıkar,ve ya başla bir şekilde erişim hakkı alabilir miyiz?
Maalesef.sadece being a dik'i erişime kapatsanızda bizde diğer oyunlardan mahrum kalmasak böyle bişey yapma şansınız yok mu ?
eyvallah hocam artık bekliycez erişim açılmasınıMaalesef.