Hayır gelmedi.Güncelleme mi geldi
Arkadaşlar linke ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz ?Ekli dosyayı görüntüle 3888
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Paylaşılan Tarih: 07.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6e
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 4.06 GB
Oyun Boyutu APK: 705 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Milfy City oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsunuz ?Arkadaşlar linke ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Linke tıkladığım zaman indirme yapamıyorum yani link yok nereye tiklasam başka bı siteye atıyorNe gibi bir sıkıntı yaşıyorsunuz ?
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.Linke tıkladığım zaman indirme yapamıyorum yani link yok nereye tiklasam başka bı siteye atıyor
Yeni güncelleme ne zaman gelicek beklerken yaşlandımEkli dosyayı görüntüle 3888
GENEL BAKIŞ
Genç bir öğrenci, okuldaki başka bir öğretmenle küçük düşürücü bir andan sonra kendini okul terapisti ofisinde bulur. İntikamını planlarken, okulda ve diğer karakterlere romantizm yaşayacak.
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Anal sex, Animated, BDSM, Big ass, Big tits, Blackmail, Cheating, Corruption, Cosplay, Dating sim, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, MILF, Oral sex, Point & click, Romance, School setting, Sex toys, Sleep sex, Titfuck, Twins, Voyeurism, Sandbox
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 818 Ekli dosyayı görüntüle 820 Ekli dosyayı görüntüle 821 Ekli dosyayı görüntüle 822 Ekli dosyayı görüntüle 823 Ekli dosyayı görüntüle 824
Yapımcısı başka bir oyunla ilgileniyor bu da milfy city'nin bir türlü gelmemesine neden oluyor ve dediğine göre bu sene bitmeden güncelleme paylaşacakmış.Yeni güncelleme ne zaman gelicek beklerken yaşlandım
Hasi inşallahYapımcısı başka bir oyunla ilgileniyor bu da milfy city'nin bir türlü gelmemesine neden oluyor ve dediğine göre bu sene bitmeden güncelleme paylaşacakmış.
Belli deyil knk bekliyecezyeni sürüm ne zamana gelir çok eksik var defalarca oynadım yeniden
Admin cevaplarsan sevinirim şimdi biz indirdik güncelleme geldi napcaz silip mi indircez yeniyimEkli dosyayı görüntüle 3888
GENEL BAKIŞ
Oyun Konuları
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Eski sürümü silip yenisini yüklemen gerekiyor. Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmediği için yeni sürümde eski kayıtlarını kullanabilirsin.Admin cevaplarsan sevinirim şimdi biz indirdik güncelleme geldi napcaz silip mi indircez yeniyim
Apk dosyasinida silcezmi silsek sıkıntı olmaz dimi yenisi incek zatenEski sürümü silip yenisini yüklemen gerekiyor. Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmediği için yeni sürümde eski kayıtlarını kullanabilirsin.
Evet silebilirsin. Bir sıkıntı olmaz.Apk dosyasinida silcezmi silsek sıkıntı olmaz dimi yenisi incek zaten
Hayır gelmedi.Bu oyunu en son 2 ay önce oynadım güncelleme geldimi?