Phyrosca
Kayıtlı Üye
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında mevcut. Katılıp indirebilirsiniz.6.bölüm sonrası için save dosyası mevcut mu ?
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında mevcut. Katılıp indirebilirsiniz.6.bölüm sonrası için save dosyası mevcut mu ?
Özel görev sorunu yaşayanların bunu yapması lazım;Özel görev nasıl yapiuoruz bilen var mı
Net bir tarih yok.bölüm 9-10 ne zaman gelecek bilginiz var mı?
IDM kullanırsanız hemen hemen hepsinden iyi bir performans alırsınız.windowsta hangisi daha hızlı indiriyor?
Büyük ihtimal alan yetersizdir. APK boyutunun 2 katından fazla alan olduğundan emin ol.Sezon ikiyi kurmak istediğimde sürekli hata meydana geliyor birden fazla telefonla denedim olmadı Hocam.
Oyunlarda bir değişkenlik yapmıyoruz. Kısacası olması lazım.İngilizce olanda bonus içerikler, gizli sahneler yok mu?
Tekrar denermisiniz ?hocam, mega linkinde sorun var
teşekkürler, düzeldiTekrar denermisiniz ?
İkinci sezon bitti mi bilmiyorum ama eğer bittiyse editörümüz güncelleyecektir.2.sezon bitti mi ? siteye ne zaman yüklenir
Editörümüze ilettim, en kısa zamanda ilgilenecektir.Android linkleri saçma sapan adreslere götürüyor kırık linkler
Android linkleri kırık oldugundan kaldırıldı.Android linkleri saçma sapan adreslere götürüyor kırık linkler