MRainb0w
Yetkili
Hangi linkte problem yaşıyorsunuz?Sezon 1 için başka link seçenekleri gelebilir mi acaba?
Hangi linkte problem yaşıyorsunuz?Sezon 1 için başka link seçenekleri gelebilir mi acaba?
Düzeltildi.GüncellendiMegada dosya silinmiş
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Sezon 1 'den 2 ye save aktarılıyor mu
Türkçe çevirisi çıkacak mıDiscord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Her iki sezonun indirme linkleri mevcut.Bu sezon 1 mi 2 mi?
Sanırım 2nci sezonun Mega linki bozuk ve mixdrop'taki tam sezon olmayabilir. Ben oyunu steamden alıp biraz denemiştim ama iade ettim. 4 GB oyun. Linkteki 1 gb.Her iki sezonun indirme linkleri mevcut.
Editörümüze bildiriyorum.Sanırım 2nci sezonun Mega linki bozuk ve mixdrop'taki tam sezon olmayabilir. Ben oyunu steamden alıp biraz denemiştim ama iade ettim. 4 GB oyun. Linkteki 1 gb.
Evet, oyunun devamı.sezon 2 yeni sürüm mü ?
Megadan indirmeyi denediniz mi acaba limit konusunda sıkıntı çekiyorsanız wifiyi kapatıp açabilirsiniz veya vpn e bağlanıp aynı devam edebilirsiniz.mixdroptan indirdiğimde eksik dosya hatası verip duruyordu bir kaç gün önce 2 defa denediğimde de öyle olmuştu düzeldi mi
Direkt oyun türkçe.Arkadaşlar türkçe yamamı yoksa direk crack oyunmu oyunları ben indirimde aldım
Daha detaylı açıklarmısınız cordale pack diye birşeyi ilk kez duyuyorum.cordale pack ne oluyo
season 2 + cordale pack indiriyo ya o cordale pack ne oluyoDaha detaylı açıklarmısınız cordale pack diye birşeyi ilk kez duyuyorum