Son Konular
İndirdiğiniz dosyalarda herhangi bir virüs bulunmamakta, sadece şifreli oldukları ve lisanslı olmadıkları için Defender virüs olarak algılıyor. Dosyaların şifreli olmasının sebebi de yamaların çalınmasını önlemek, yani güvenle kullanabilirsiniz. İyi forumlartiggre!rfn ne ha ??! bu ne biçim bir iş?! bu trojanın ne işi var burada?!!
Oyun hali hazırda biraz sıkıntılı, bu yüzden önceden hazırladığımız bir rehber Rar'ın içine gömülü. İlerlemekte sorun yaşıyorsanız Rehber'i dikkatlice inceleyiniz.Oyunda görevleri hangi sırayla yapacağımı gösteren bir görev paneli yok mu çok zorlanıyorum oynarken. Yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba yardımcı olabilecek var mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.windows defenderım kapalı ve antivirüs programı kullanmama rağmen permission error hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
kesin çözümwindows defenderım kapalı ve antivirüs programı kullanmama rağmen permission error hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum dediklerini yaptım yönetici olarak bile denedim nafile başka bir çözümü var mı ?Defender veya anti virüs programınız açıksa kapatın daha sonra clear.exe'yi çalıştırın. Sorun çözülecektir.