Lucie Adult Game - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Lucie Adult Game

Güncel Sürüm Bilgisi
v.4.16 Final
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,175
Çözümler
2
Tepki puanı
2,862
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri5.jpg
GENEL BAKIŞ

"Lucie Adult Oyunu", iş hayatının eğlenceli kısımlarına odaklanan, seçim odaklı bir yetişkin görsel romanıdır.Oyun mizah, seks, romantizm, drama ve zengin bir hikaye ile dolu.Boyun eğme, röntgencilik, aşk hikayesi, cinsellik içeren oyuncakları seviyorsanız bu oyun tam size göre.Dikkat, oyun bazı zor konular içeriyor: Manipülasyon, adam kaçırma, uyuşturucu, sergilemek yada sergilenmek.

Paylaşılan Tarih: 31.01.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 4.16 Final
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.71 GB
Oyun Boyutu MAC: 1.69 GB
Oyun Boyutu APK: 1.75 GB

Oyun Konuları
3DCG, Romance, Humor, Male protagonist, Corruption, Blackmail, Voyeurism, Slave, Drug, Combat, Sex toys, Female domination, Oral sex, Masturbation, Lesbian, Exhibitionism, Creampie, Vaginal Sex, Handjob, Group sex , Big tits, MFF, Point & click, Animated, Groping, Prostitution, Stripping, Sandbox
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Lucie Adult Game oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - PIXELDRAIN


ANDROİD

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER


AdultOyunCeviri9.jpg AdultOyunCeviri8.jpg AdultOyunCeviri7.jpg AdultOyunCeviri6.jpg
 
Son düzenleme:
Cherry Soda

Cherry Soda

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Tem 2021
Mesajlar
92
Tepki puanı
20
Yaş
20
Puan
0
Kredi
0$
Yeni oyun deneyelim bakalım renderleri iyi duruyor beğendim türkçe gelir mi acaba?
 
MonkeyD.Luffy

MonkeyD.Luffy

S.U.A.D. Özel Çeviri
Katılım
17 Eki 2020
Mesajlar
78
Tepki puanı
12
Puan
0
Kredi
0$
görsel roman ne oluyor.. ? yani sadece diyalog mu var anlamında
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Gayet sade ve öz olan oyunlardan birisi olmuş. Oyunumuzun hikayesi çok detaylı ögeler ya da fantastik unsurlar içermiyor, gayet sade bir hikayesi var ve bu çok güzel bir şekilde işlenmiş. Açıkçası hikaye sizleri çok yormuyor, her ne kadar belli yerler hoşuma gitmemiş olsa bile oyunun hikayesi kesinlikle kötü değildi. Hikayede çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın isteğini kıramıyoruz ve evimize Lucie isimli bir karakter geliyor, her ne kadar diğer ev hikayeli oyunlara benzer gibi gözükse de içerik yönünden bu tip oyunlardan biraz farklı olmuş. Yapımcımız SecretGame oyuna Unity havası da katmak istemiş.

Oyun her ne kadar Renpy gibi gözükse de dolaşmalı yapısı var, yani oyunda belli sahneleri kaçırmanız muhtemel. Bundan dolayı oyunda odaları ve ofisi çok iyi bir şekilde dolaşın, belli sahneleri kaçırmak istemezsiniz. Belli sahnelerde ufak tefek sizi zorlamayan mini gameler bulunuyor, bunları yapamadığınız taktirde baştan yapmak zorunda kalıyorsunuz ya da belli sahneleri kaçıyorsunuz, tabii oyunun geri sarma özelliği hata yapmak payınızı sıfıra çekiyor. Aynı zamanda seçtiğiniz seçenekler oyuna etki ediyor, bundan dolayı her bir seçeneği seçerken kayıt almayı unutmayın. Oyundaki belli gidişat yönlerini görmek ve kaçırmamak istiyorsanız oyunu çok yönlü oynamaya dikkat edin. Belli başlı karakterlere kötü davranmanız lazım, aksi taktirde belli sahneleri açamıyorsunuz.

Oyunun bütün karakterleri gerçekten çok başarılı olmuş. Açıkçası oyunun ambiyansı ve karakterleri gerçekten çok hoşuma gitti. Karakterlerden hiçbirinin sırıtmadığını ve karakterlerin iştah açıcı olduğunu söylemem gerek. Oyunun hareketli animasyonlarını daha çok oyunun ortalarından sonra görüyorsunuz, belli başlı animasyonları sevmeyebilirsiniz ancak animasyonlar genel anlamda başarılıydı. Oyundaki animasyon sesleri ve müzikler de tam kıvamında olmuş.

Oyunun bir sonuna ulaştıktan sonra diğer sonlarını da görebiliyorsunuz. Belli ara sahneleri görmek için oyunu tekrar oynamanız gerekebilir, aynı zamanda oyunun sadece tek bir çoklu karakter sonu bulunmakta. Oyunda herhangi bir harem sonu bulunmuyor. Oyunun dilinin çok zorlayıcı olmadığını söyleyebilirim, Translate yardımı ile oyunu oynamayı deneyebilirsiniz. Oyunu eğer hiç başından kalkmadan oynarsanız yaklaşık 4-5 saatinizi alabilir, aynı zamanda farklı gidişatları görmek için ekstra oynarsanız bu süre bir hayli uzayabilir.

Tam kıvamında bir hikayesi olan; karakterleri, ambiyansı, müzikleri ve efekt sesleri ile sizleri tatmin edecek bir oyun olmuş. Oyunda hiçbir şeyin abartılmaması ve karakterlerin abartı derecesinde modellenmemesi benim çok hoşuma gitti. Uzun zamandan sonra çok abartı unsurlar içermeyen bir oyun oynadım :)


Kesinlikle şans verilmesi gereken bir oyun, yapımcımız SecretGame ilk oyununa göre oldukça iyi işler başarmış, umarım devam oyunlarını görebiliriz. Oyunu ancak şöyle özetleyebilirim: '' Mükemmel değildi ancak iyiydi.''
 
Globalemon

Globalemon

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
51
Tepki puanı
4
Puan
0
Kredi
0$
Türkçesi gelirse denenir kalite birşeye benziyor
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Şiddetli Tavsiye ederim. karekler çok iyi renderlar iyi kaliteli seceneklerde zorlanabilirsiniz 3-4 farklı sona ulaştım ben. Mesela bahçede bir lokanta sahnesi var siz ve lucia oradasınız ama seciminize ve daha önce yaptıklarınıza göre sahnedeki 3. şahıs değişiyor ve sizi farklı bir sona itiyor bu yüzden ne zaman altan, ne zaman sert, ne zaman ortadan veya kime atar, kime çakar yapcagınıza dikkat edin. Kaz gelecek diye tavuktan olmayın.
 
Üst Alt