K
koko38
Kayıtlı Üye
teşekkürlereylül haftası bıttıkten sonra betada kalcak ondan sonra acılır sızede
teşekkürlereylül haftası bıttıkten sonra betada kalcak ondan sonra acılır sızede
Discord sunucumuza hataları atabilirsin. Discord Davet LinkiHataları nerden bildiriyorduk
Bence siteye server sistemi yani veri alış verişı gelmeli saveler bi yerde tutulmalı kişi ismini ve şifresini yazınca saveler hemen yerine gelmeligelmez kullanıcı adı falan girince normalde cihazında saveleri silmediysen durmaları lazım
önerini discorddaki öneriler kanalına yazabilirsinBence siteye server sistemi yani veri alış verişı gelmeli saveler bi yerde tutulmalı kişi ismini ve şifresini yazınca saveler hemen yerine gelmeli
Yazdim takan yok ☹önerini discorddaki öneriler kanalına yazabilirsin
Yoneticiler orda önerilerini görebiliyorlar hemen sonuç vermez satenYazdim takan yok ☹
Oyuna güncelleme geldi.bu oyunun normalinden farkı ne? yani eylül haftasıne gelmeden önce de oynadım ben bunu fark ne yani?
ama benim kayıtlarımın hiç biri yüklenmiyor kayda tıklıyorum yine baştan başlıyor çok saçmaOyuna güncelleme geldi.
discord sunucusundan yardım alabilirsinama benim kayıtlarımın hiç biri yüklenmiyor kayda tıklıyorum yine baştan başlıyor çok saçma
Hayır oyuna güncelleme gelmeye devam ediyor.nasıl yani oyunu bıraktımı yapımcı
Guncelleme gelmisnasıl yani oyunu bıraktımı yapımcı
5dk sürmüyor kankaGüncelleme uzun mu bari
aynen öyle çok kısa buna güncelleme demeye bile dilim varmıyor yapımcı hiç zahmet edip güncelleme diye yayınlamasaymış bari5dk sürmüyor kanka