en son ağustosda güncellendi forumda hocambu yeni güncel mi
Türkçe oyunlarımızın güncellenme sırası gördüğü ilgiye göre değişmektedir. Net bir tarih veremeyiz.0.6.4 sürümü yayınlanmış ne zaman buraya eklenir
Bir hata ekranı geliyor mu?merhaba oyun girişten hemen sonra atıyor. 5 6 kere denedim sürekli atıyor ne yapmama gerekiyor
Net bir tarih yok.Yeni güncelleme nezaman gelir
Hayır. Direk atıyor. Giriyorum hiç tıklamayınca sorun değil başlat ya da seçeneklere girer girmez atıyor 3-4 kere sildim kurdum.Bir hata ekranı geliyor mu?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Hayır. Direk atıyor. Giriyorum hiç tıklamayınca sorun değil başlat ya da seçeneklere girer girmez atıyor 3-4 kere sildim kurdum.
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince hızlı güncellemeye çalışıyoruz.Oyun un 0.6.4 u cikti ne zaman eklenir acaba Site yi
Türkçe oyunlarımızın güncellenme sırası oyunun gördüğü ilgi ve alakaya bağlı.Lütfen daha hızlı güncelleyin noluur
Türkçe oyunlarımızın hepsini çevirmeye özen gösteriyoruz ama net bir tarih veremiyoruz.Sayın yöneticiler bu oyun patreonda da ilgiyle takip edilen bir oyun. Lütfen bu oyunun 0.6.5'ini bir an önce Türkçe olarak çevirirseniz sevinirim.