Linux Ubuntu'ya destek var mı? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Linux Ubuntu'ya destek var mı?

  • Konuyu başlatan NyXoY
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NyXoY

NyXoY

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Şub 2021
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Linux cihazlar için oyunlara destek gelirse sevinirim, zaten oyunların içinde Ubuntu'ya hazır uygulama hazır bir şekilde geliyor.
 
MRainb0w

MRainb0w

Moderatör
Katılım
7 Tem 2020
Mesajlar
4,502
Çözümler
39
Tepki puanı
848
Konum
New Jersey
Puan
0
Kredi
0$
İngilizce oyunlarda editörlerimiz yapımcı tarafından eklenen linkleri koyuyor. Türkçe ve yapay zeka oyunları yeni bir işletim sistemine uyumlu hale getirmemiz demek yeniden portlamak demek ondan dolayı net bir cevap veremiyorum gelir mi, gelmez mi diye.
 
Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
976
Çözümler
8
Tepki puanı
440
Puan
0
Kredi
1$
Paylaşılan İngilizce oyunların neredeyse hepsi Linux destekliyor. Windows linkinden indirip oynayabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt