Çerezlik oyun diye mi geldiniz,yanlış geldiniz!Oyunun boyutu çok küçük ancak o kadar doyurucu ki adeta büyüleniyorsunuz.Oyunu iki farklı karakter ile oynayabiliyoruz.Birinde karısını aldatan - yani Keeley'i - bir koca olarak oynuyoruz,ötekinde ise aldatılmış olan Keeley ile ilişki kurmaya çalışan Claryce'i oynuyoruz.Birçok oyun oynadım ve ''RPG'' oyunlarında gördüğüm bu şeçeneğin ''ARPG'' oyunlarında görmek çok hoşuma gitti.
Oyun gerçekten muazzam olmuş,şeçtiğiniz şeçeneklerin etkisi oyuna etki ediyor ve gidişatlar değişiyor.Görsellik o kadar güzeldi ki ağzımın suları aktı desem yeridir.Hele ki Claryce'i oynayıp doğru şeçenekleri şeçerseniz oyun sizlere görsel bir şölen yaşatıyor.İlk olarak Claryce ile oynamanızı tavsiye ediyorum.Her iki gidişat da muazzam olmuş.Neden Claryce'i tavsiye ettiğimi oynayınca görürsünüz
James ile oynarsanız önünüzde iki yol olacak arkadaşlar;ya aldatmış olduğunuz karınız için bütün fedakarlığı yapıp onun gönlünü kazanacaksınız ya da ''banane kardeş deyip'' fantezi dünyanızda kayıp olacaksınız.
Oyunun görselleri dediğim gibi harika olmuş.Yapımcı araya birkaç adet render da koymuş,kimisini beğendim kimisini pek başarılı bulmadım.Bu oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum.James'e ait iki son ve Claryce ait iki son var.(En azından ben bunları gördüm)
Bütün sonları yapmaya çalıştım ve benim için oyun yaklaşık 1 ila 1.30 saat arası sürdü.Oyun kesinlikle bu kadar oynamaya değer,farklı şeçeneklerden gitmeniz durumunda farklı görselliklerin -görsel şölenlerin
- kilidini açmış oluyorsunuz.
Yapımcının mini tarz hikayeleri var.Oyun bitince başlık takmış bir karakter göreceksiniz.Bunun gibi oyunda gözüken birkaç karakter var ve bunlar önceki oyun serilerine ait olup sadece oyunun sonunda gözüküyorlar.(Yani hikayede etkileri bulunmuyor)Bu mini oyunlar serisini oynamak istiyorsanız ''Tora Productions'' 'ın Patreon hesabına girin ve ''Tlaero and Mortze'' adlı başlığa bir göz atın.Mini oyunlar serisinin hikayesi''
Coffee for Keisha'' 'dan başlıyor.Bu dediğim oyunları da çok keyiflidir. ''SWe1: The Warrior's Heart'' adlı oyunu da yaptığını düşünürsek,takip etmeye değer bir yapımcı.Hem fantastik oyunları var -fantastik evren aşığı olanlar için- hem de bu tarz mini ve uzun oyunları var.
HİKAYE İLE İLGİLİ OLASI GİDİŞATLAR VE NASIL İLERLENMESİ GEREKTİĞİ HAKKINDA SPOİLERLI BİLGİLER!
Burada yazdıklarım spoiler içermektedir.Lütfen ona göre açınız!
James için;bütün kadınları reddetmeniz gerekli böylelikle Keeley ile mutlu sona ulaşırsınız.Diğer türlü bütün kadınlar ile yatarsanız farklı bir sona ulaşırsınız.Claryce için:Olabildiğince Keeley'e destek çıkın ve onunla flört edin,aynı zamanda sahilde ona üçlü teklif edip bir sona ulaşın ve üçlüyü reddetip diğer bir sona ulaşın