Daha önce de bu oyunu oynamıştım ancak beni sarmamıştı.Oyuna bir kez daha şans vermek istedim ve oyun yokluğu çektiğim için oyunu baştan sona bitirdim.Önceki yorumumda renderların iyi olmadığını söylemiştim.Oyunu komple bitirdim ancak kayda değer hareketli renderlar da göremedim.
Hikaye için oyunu baştan sona oynamıştım ancak hikayesi de iyi değildi.Oynadığım oyunların sayısını zamanla çok arttırdım.Her ne kadar oyunu başta beğenmesem de, boş zamanlarımda o kadar kötü oyunlar oynadım ki bu oyuna şans vermemek haksızlık olurdu.Oyuna bir şans verin arkadaşlar ancak render ve hikaye anlamında beklentinizi çok yüksek tutmayın.Oyun harem tarzı olup,herkesin sizle ilgilendiği bir oyun olmuş.Bütün kızların iki dakikada üstümüze atlaması pek de hoş olmamıştı.En azından böyle bir şey olacaksa da biraz daha düzgün işlenmeliydi.
Oyunda birçok sahne hatası ve yapılamamış hareketli renderlar var.Oyun boyutu bu kadar büyük olan bir yapımdan daha fazla şey bekliyorsunuz ancak bu pek de mümkün olmuyor.
Kişisel olarak bazı şeyleri sevmesem de,herkes bunları sevmeyecek diye bir şey yok.Birkaç saatinizi ayırıp keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.Ben oyuna biraz ''çerez'' gözü ile bakıyorum.Beklentinizi çok yükseklere çıkarmadığınız taktirde oyundan keyif alabilirsiniz