Karma - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Karma

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9 Alpha
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,346
Puan
0
Kredi
0$
Hello World.jpg

GENEL BAKIŞ

Neredeyse unutmuşsunuzdur. Uzun zamandır devam ettiğin geçmiş bir aşağılama.
Ancak hayat bazen olduğu gibi, intikam alma şansı ile karşı karşıya kalırsınız.
Yaptığınız seçimler, intikamınızın nerede başarılı olacağını veya denemek için bedel ödemeniz gerekip gerekmediğini etkileyecektir..

Paylaşılan Tarih: 20.04.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.9 Alpha
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.32 GB


Oyun Konuları
3DCG, adventure, male protagonist, big tits, big ass, graphic violence, romance, NTR (optional), humiliation, creampie, pregnancy, male domination, female domination, Anal, corruption, multiple endings
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Karma oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

GÖRSELLER


AdultOyunÇeviri.jpg AdultOyunÇeviri1.jpg AdultOyunÇeviri2.jpg
 
Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
373
Tepki puanı
573
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Kendisi çerez bir oyundur ancak tavsiye ettiğim bir oyun değildir. Oyunun kendisi çok kısa ve aynı zamanda oyunda herhangi bir hareketli animasyon bulunmuyor.

Oyunun hikayesinde aşık olduğumuz bir kız var ancak o biz yerine başka birini tercih ediyor ve yıllar sonra kocası ile yanımıza geliyorlar, bizim amacımız bir psikolog olarak eskiden sevdiğimiz kızdan intikam almak. Tabii oyundaki şeçenekler çok zorlayıcı olduğu için intikam alayım derken NTR'a takılıyorsunuz, aynı zamanda oyunda açamadığınız bir şeçenek var ve bunu açabilmek için oyunun sonlarından birine ulaşmanız gerekiyor, bu da beğenmediğim unsurlardan bir tanesi, çünkü bu şeçeneği açabilmek için ya kendimizi dövdürüyoruz ya da NTR'lı şeçenekleri şeçmemiz gerekiyor.

Oyunun karakter modellemeleri gerçekten çok güzel, yapımcımızın büyük bütçeli herhangi bir oyunu yok. Buna benzemeyen bir yan oyunu daha var. Açıkçası oyunda en azından benim beğendiğim ve iyi diyebileceğim bir son var ancak bu da çok yeterli değildi ( şahsi düşüncem).

Oyunumuz global forumlarda 2.5 yıldız almış bir oyundur. İsterseniz bir girin bakın, bütün sonları görerek oynarsınız oyun 30 dakika ila 1 saat arası sürüyor. Şeçtiğiniz şeçeneklerin oyuna etkisi var, bunu kesinlikle unutmayın.

Çerez ve ortalama derecede bir oyun olmuş, oyunun karakterleri çok güzel ancak hikayesi biraz vasat kalmış. Beklentinizi çok yüksek tutmamanızda fayda var.

Yapımcı oyundaki hikayelerin zayıflığı fark etmiş olacak ki bunun hakkında çalıştığını söylemiş.
Yapımcımızın bütçesinin az olmasını hesaba katarsak ,bu yan oyunları yapmasının amacı sanırım tecrübe kazanmak. Umarım gelecek oyunlarında hikayeye daha fazla önem vererek oyun yapar, bütçesi çok az olduğu için çok da ağır eleştiride bulunmak istemiyorum :)

Ayrıca oyundaki metinlerin de uzun olduğunu söylemem lazım. Çevrilerek oynanmaya değecek bir oyun değil, Türkçesini beklemek daha mantıklı olacaktır ancak azıcık İngilizce bilginizle ve çeviri programı kullanarak oyunu oynamanız mümkün.
 
H

hkjasdlf

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Ağu 2020
Mesajlar
49
Tepki puanı
15
Puan
0
Kredi
0$
Eğer benim gibi TAB açık oynayan biriyseniz 1 dakikada bitiyor :D
 
L

Ligter

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
209
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Kendini aşalamak istiyorsan oyna Şitdetli RET
 
Üst Alt