Phoenix
Editör
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Türkçe niye yapılmadı daha
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Türkçe niye yapılmadı daha
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.türkçe çeviri lazım
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz.Türkçe çevirisi lazım zaten oyun kısa olduğu için fazla uğraşılmaz
İngilizce oyunların normal halinde hile olmuyor ama modlayanlar oluyor araştırırsanız bulabilirsiniz.Oyunda hile Varmı
Editörümüze bildiriyorum.Admin 0.12.1 Güncelleme geldi Ne zaman gelir Bu sayfaya
GüncellendiAdmin 0.12.1 Güncelleme geldi Ne zaman gelir Bu sayfaya
Cihazınızda yeterli alan olmaya bilir.Ben Android'de indirdim fakat kurarken yuklenemedi hatası veriyor APK editör felanda kullandım olmadi
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Ben Android'de indirdim fakat kurarken yuklenemedi hatası veriyor APK editör felanda kullandım olmadi
Editöre iletiyorum.Admin 0.13.1 geldi
GüncellendiAdmin 0.13.1 geldi
Editörümüze bildiriyorum.0.16 geldi
Güncellendi0.16 geldi