Zaza
Kayıtlı Üye
3 dediniz ama oynadıklarım içerisinde en güzel 6 oyun sıralamaya aldanmayın. ayrım yapamadım bende bunları yazdım.1. The DeLuca Family
2. Treasure of Nadia
3. Being a DIK
4. Milfy City
5. Midnight Paradise
6. My Cute Roommate
3 dediniz ama oynadıklarım içerisinde en güzel 6 oyun sıralamaya aldanmayın. ayrım yapamadım bende bunları yazdım.1. The DeLuca Family
2. Treasure of Nadia
3. Being a DIK
4. Milfy City
5. Midnight Paradise
6. My Cute Roommate
başka varmı böyle 2d sevdigin1 what a legend
2 summer time saga
3 taffy tales
Mist mi yapma ya hayatta kalma temalı 2D oyun bende severim inan ondan katbekat daha iyileri var neyini sevdiğin ya1- Being a Dik
2- Eternum
3- Mist
Aynı benim ki gibi ama benim için 4.5.6 o kadar önemli değil Treasure Of Nadia 3 sırada 2 de Ataegina var benim için1. The DeLuca Family
2. Treasure of Nadia
3. Being a DIK
4. Milfy City
5. Midnight Paradise
6. My Cute Roommate
animasyon bile demiyorum oyunda bulunan sinematikler günümüzde çıkan çoğu aaa oyundan daha iyi durumda "yönetmenlik" açısından. bayağı kaliteli oyun.Mist mi yapma ya hayatta kalma temalı 2D oyun bende severim inan ondan katbekat daha iyileri var neyini sevdiğin ya
Vallahi sinematikler iyi ama öyle ahım şahım denecek kadar değil ama yinede herkesin kendi zevkianimasyon bile demiyorum oyunda bulunan sinematikler günümüzde çıkan çoğu aaa oyundan daha iyi durumda "yönetmenlik" açısından. bayağı kaliteli oyun.
Summers gone ve intertwined oynamadan önce farklı düşünüyordum şimdi bende aynı düşüncedeyim1 Badik (son sürümü beğenmedim sıralamada düşebilir)
2 Sg
3 Intertwined (Mc neredeyse benimle kuzen çıkacak )