kennyR
Çevirmen
Linkleri kontrol ettim ama bir sıkıntı yok gibi.Linkler patlamış nezaman düzelir
Linkleri kontrol ettim ama bir sıkıntı yok gibi.Linkler patlamış nezaman düzelir
Yapımcının sosyal medya hesaplarından konuyu takip edebilirisiniz.Merhaba, devamı ne zaman gelir bilginiz var mı
Editörümüze bildiriyorum.Android yeni sürümü ne zaman gelecek?
Yeni sürüm gelmeyecek.Oyun fazla büyük oldugu için yapımcı apk yayınlamıyor.Farklı bir program kurup androidde öyle çalışıyor.Android yeni sürümü ne zaman gelecek?
Hangi programı kurup yükleyebiliriz pekiYeni sürüm gelmeyecek.Oyun fazla büyük oldugu için yapımcı apk yayınlamıyor.Farklı bir program kurup androidde öyle çalışıyor.
Hangi linklerde problem var?Linkleri günceller misiniz?
Windows megaHangi linklerde problem var?
Bildiriyorum düzeltilecektir.Windows mega
Güncellendi.Linkleri günceller misiniz?
İngilizce oyunlarda oyun güncellenip yeni linkler eklense bile paylaşılma tarihi düzenlenmiyor.oyunun sürümünün 17.2 olduğuna emin miyiz paylaşılma tarihi 2020 güncellenmemiş olabilir mi ?
Birazcık dikkat talep ediyorum dostum.Orada paylaşılma tarihi yazıyor dimi ? Oda oyunun paylaşıldığı zaman demek güncellenen konuları takip edersen güncel oyunlara ulaşabilirsinoyunun sürümünün 17.2 olduğuna emin miyiz paylaşılma tarihi 2020 güncellenmemiş olabilir mi ?
Alttaki spoilerı okuyarak android'te oynabilirsin.Android linki bozulmuş mu hocam?