Hangi oyuna girersem gireyim beni kullanıcı adı şifre girdikten sonra atıyor? - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Hangi oyuna girersem gireyim beni kullanıcı adı şifre girdikten sonra atıyor?

D

dr10xr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kullanıcı adımı ve şifremi girdikten 3 saniye sonra adult oyun çeviri iyi oyunlar diler yazısından sonra durduk yere atılıyorum

Çözüm
kennyR
Evet,my brothers wife oyununda ve milf obsession oyununda aynı sorunla karşılaştım.Bu oyun dışında indirdiğim iki oyunda yaşamadım,ilk ikisinden atınca komple atıyor sanmıştım o iki oyunda sorun var mı?
Bende de öyle bu siteden indirdiğim her oyunda atıyor
Bende de aynı şekilde demon boy hornycraft moonripple lake oyunlarında arka arkaya bu sorunu yaşadım çözümü var mı acaba
Giriş yaptıktan sonra, logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işleniyor. Eğer bu sırada bir problem yaşanırsa oyun hiçbir şekilde açılmaz ve kendini kapatır.

Öncelikle uygulamanın engellenmediğine emin olmak için Google Play Protect'i devre dışı bırakmanızı öneririm. Daha sonra 'Android/Data/AdultOyunCeviri'nin içindeki oyuna ait...
D

dr10xr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Evet,my brothers wife oyununda ve milf obsession oyununda aynı sorunla karşılaştım.Bu oyun dışında indirdiğim iki oyunda yaşamadım,ilk ikisinden atınca komple atıyor sanmıştım o iki oyunda sorun var mı?

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bende de öyle bu siteden indirdiğim her oyunda atıyor
Bende de aynı şekilde demon boy hornycraft moonripple lake oyunlarında arka arkaya bu sorunu yaşadım çözümü var mı acaba
Giriş yaptıktan sonra, logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işleniyor. Eğer bu sırada bir problem yaşanırsa oyun hiçbir şekilde açılmaz ve kendini kapatır.

Öncelikle uygulamanın engellenmediğine emin olmak için Google Play Protect'i devre dışı bırakmanızı öneririm. Daha sonra 'Android/Data/AdultOyunCeviri'nin içindeki oyuna ait klasörü ve 'Android/Data/oyunadı.adultoyunceviri.com' klasörünü silin. Son olarak Android işletim sisteminin ayarlarından oyunun uygulamasını bulup verilerini temizlediğiniz zaman muhtemelen tekrar oyuna giriş dosyaları işlemeye başladığında bir sorunla karşılaşmayıp oyunu açacaktır.

Şunu da not düşmüş olayım; tarif ettiğim çözüm oyuna ait bütün dosyaları telefondan kaldıracağı için oyun içi kayıtlarınız da silinir, eğer kayıtlarınız silinsin istemiyorsanız 'Android/Data/oyunadı.adultoyunceviri.com/files/saves' dosya yolundan kayıtlarınızı yedekleyebilirsiniz.

Çözüm
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bende klasörde hiçbir oyunun klasörü yok
Cihazının modelini söyleyebilir misin? Eğer Android 13 ve üzeri bir telefon kullanıyorsan 'Android/data'nın içini görüntüleyemeyeceğin için klasörü görüp silemezsin haliyle. Yalnızca uygulamanın ayarlarına girip verileri temizleyerek denemek gerekir.

Üst Alt