Son Konular
Yok hocam, değil maalesef. Peki dediğim benzerde bir oyun var mı? Yani aradığım oyun belki Kore'de geçmiyor olabilir. Başka bir şehire-ülkeye taşınıyorduk ve gittiğimiz evde 3-4 tane kadın ve ev sahibi vardı. Grafikleri güzeldi oyunun. Yapmacık gibi değildi yani.MT best deal bu oyun net
Yok hocam, değil maalesef. Peki dediğim benzerde bir oyun var mı? Yani aradığım oyun belki Kore'de geçmiyor olabilir. Başka bir şehire-ülkeye taşınıyorduk ve gittiğimiz evde 3-4 tane kadın ve ev sahibi vardı. Grafikleri güzeldi oyunun. Yapmacık gibi değildi yani.
Hocam çıkaramadım ya bu yere gitmek diyince aklıma birde growing things upda geliyor birde love and temptation serisi biraz daha yakın geldi bana bu olabilir mi
Dört hanımefendi ile aynı evde kalma (ikisi Uzak Doğu kökenli), üniversite, 'Being a DIK' benzeri görsel stil, yeni bir hayata başlama, kısacası eğer sitemizden Türkçe olarak oynadığın bir oyunsa konunun içinde verdiğin bütün detaylar 'My Best Deal' diye bağırıyor.Yok hocam, değil maalesef. Peki dediğim benzerde bir oyun var mı? Yani aradığım oyun belki Kore'de geçmiyor olabilir. Başka bir şehire-ülkeye taşınıyorduk ve gittiğimiz evde 3-4 tane kadın ve ev sahibi vardı. Grafikleri güzeldi oyunun. Yapmacık gibi değildi yani.
Oyunu şu anda indiriyorum. Deneyip geri dönüş yapacağım.Dört hanımefendi ile aynı evde kalma (ikisi Uzak Doğu kökenli), üniversite, 'Being a DIK' benzeri görsel stil, yeni bir hayata başlama, kısacası eğer sitemizden Türkçe olarak oynadığın bir oyunsa konunun içinde verdiğin bütün detaylar 'My Best Deal' diye bağırıyor.
![]()
My Best Deal Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Bir kızı ölümden kurtardıktan sonra cennete giden ve orada sevgi tanrıçası ile anlaşma yapan bir adamı oynuyorsunuz. Anlaşmayı devam ettirebilecek misiniz? Yoksa bu anlaşma size yapmanızı istemeyeceğiniz şeyleri yaptırarak zora mı sokacak? Bunu siz göstereceksiniz. Güncellenen...adultoyunceviri.com
Dört hanımefendi ile aynı evde kalma (ikisi Uzak Doğu kökenli), üniversite, 'Being a DIK' benzeri görsel stil, yeni bir hayata başlama, kısacası eğer sitemizden Türkçe olarak oynadığın bir oyunsa konunun içinde verdiğin bütün detaylar 'My Best Deal' diye bağırıyor.
![]()
My Best Deal Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Bir kızı ölümden kurtardıktan sonra cennete giden ve orada sevgi tanrıçası ile anlaşma yapan bir adamı oynuyorsunuz. Anlaşmayı devam ettirebilecek misiniz? Yoksa bu anlaşma size yapmanızı istemeyeceğiniz şeyleri yaptırarak zora mı sokacak? Bunu siz göstereceksiniz. Güncellenen...adultoyunceviri.com
Güncelleme; oyun bu değil maalesef. Grafikleri çok benzer ancak bu oyun değil. Özel güçler vs. Yoktu.Oyunu şu anda indiriyorum. Deneyip geri dönüş yapacağım.