Komik mi dostumbabapirosexkacakindir LANWKJEDİ
Dostum biz yurtdışından geliyoruz Kore'ye, anakarakterimiz Koreli değil. Bir tane evde kalıyoruz, ama o evde kalanların hepsi kadın ve hepsi Koreli.arakterler koreli mi olmalı yoksa oyun korede mi geçmeli ?
Eternum oyunun ismi benim için en taşaklı oyun olabilir bu sektördekiDostum biz yurtdışından geliyoruz Kore'ye, anakarakterimiz Koreli değil. Bir tane evde kalıyoruz, ama o evde kalanların hepsi kadın ve hepsi Koreli.
Araştıracağım şimdi, umarım doğru oyundur...Eternum oyunun ismi benim için en taşaklı oyun olabilir bu sektördeki
Eternum oyunun ismi benim için en taşaklı oyun olabilir bu sektördeki
Oyun yanlış maalesef, grafikleri böyle değildi ve ev sahibiyle mi ne ilişki yaşıyorduk geldiğimiz gün.Araştıracağım şimdi, umarım doğru oyundur...
HaklıEternum oyunun ismi benim için en taşaklı oyun olabilir bu sektördeki
grafikleri eternum gibi değilse waifu academy de değildir herhalde ikisi de honey select oyunu.Waifu Academy olabilir bana nedense o oyunu hatırlattı.
Harem ve güney kore diyince aklıma o geldi ve evet eternum tarzı çizimlere sahip ama harem arıyorsa o oyuna bir göz atmalı diye düşünüyorumgrafikleri eternum gibi değilse waifu academy de değildir herhalde ikisi de honey select oyunu.
Roommates mi acaba oyun? oynamadım ama oyunun kapağında 4 adet hatun var ve dördü de koreli gibi duruyo.
Hocam grafikleri bu oyundan farklı, Being a dik tarzı grafikleri vardı.Waifu Academy olabilir bana nedense o oyunu hatırlattı.
Hatırlayamadım denk gelirsem haber veririm.Hocam grafikleri bu oyundan farklı, Being a dik tarzı grafikleri vardı.