Arayüzü mü soruyorsunuz?isimler de ki m___n olayları var onları anlamı ne? mod kısmından değiştiğini biliyorum fakat hikayeye uygun olan ne onu anlamadım. Birde altta ki kısım ( mod falan yazan şey) kapatılıyor mu?
o kısım boşverin ben Tashaya neden M___n dediğimizi merak ediyorumArayüzü mü soruyorsunuz?
Bahsettiğim şey bunlar kadınlar bizim neyimiz oluyor orasını anlamadım.o kısım boşverin ben Tashaya neden M___n dediğimizi merak ediyorum
Android'in yeni sürümüne sahip bir telefondan oynuyorsun muhtemelen, dosyalara erişim izni vermeyi engelliyor telefonun. Çözüm olarak 'Paralel Space' uygulaması üzerinden oynayabilirsin oyunu.androidde gerekli izin verilmedi hatası alıyorum nasıl yapabilirim izin de veriyorum yinede olmadı
Oyunun ingilizce versiyonunda o kısımlar mother/mom sister/sis şeklinde dolu ancak Türkçe çevirisinde yasalanmamak adına o şekilde boş. Orayı istediğin gibi doldurabilirsin. Oyun içerisinde zaten isimler kullaılıyor.Bahsettiğim şey bunlar kadınlar bizim neyimiz oluyor orasını anlamadım.
Devamı gelecek.emeğinize sağlık.devamı inşallah gelir