Son Konular
Kayıt dosyanızla birlikte bir 'persistent' dosyası olacak, o dosyayı silip tekrar deneyin.I'm sorry, but an uncaught exception occurred.
While running game code:
Exception: To be persisted, <Character: u'[mcN]'> must support equality comparison.
-- Full Traceback ------------------------------------------------------------
Full traceback:
File "renpy/bootstrap.py", line 275, in bootstrap
File "renpy/main.py", line 673, in main
File "renpy/persistent.py", line 396, in update
File "renpy/persistent.py", line 344, in merge
File "renpy/persistent.py", line 142, in safe_deepcopy
Exception: To be persisted, <Character: u'[mcN]'> must support equality comparison.
Windows-10-10.0.19041 AMD64
Ren'Py 7.6.0.23042901.AOC
Grandma's House 0.81
Sat Jun 27 23:43:27 2026
böyle bir hata veriyor
silince logo geliyor hemen kapanıyorKayıt dosyanızla birlikte bir 'persistent' dosyası olacak, o dosyayı silip tekrar deneyin.
Beşinci bölümün dosyasını silmek yardımcı olur muhtemelen.silince logo geliyor hemen kapanıyor
silince oyun hiç açılmıyorBeşinci bölümün dosyasını silmek yardımcı olur muhtemelen.
Muhtemelen dördüncü bölümün kayıt dosyasını beşinci bölümde açınca 'persistent' dosyanız hata veriyor. Dördüncü bölümdeki kaydınıza geri dönüp bölümü tekrar bitirebilirsiniz ama beşinci bölümü de aynı kayıt dosyasıyla başlatmayın.silince oyun hiç açılmıyor
part 5 hiç açılmıyor o yüzden herhangi bişey yapamıyorumMuhtemelen dördüncü bölümün kayıt dosyasını beşinci bölümde açınca 'persistent' dosyanız hata veriyor. Dördüncü bölümdeki kaydınıza geri dönüp bölümü tekrar bitirebilirsiniz ama beşinci bölümü de aynı kayıt dosyasıyla başlatmayın.
daha önce ben bu sorunu bildirdim hem burdan hemde discordan dediler ki ilgileneceğiz ama ne yazık ki ilgilenmedilerpart 5 hiç açılmıyor o yüzden herhangi bişey yapamıyorum
sırf bu sorun yüzünden vip üyelik yenilemiyorum kimse sorunun çözümünü bilmiyordaha önce ben bu sorunu bildirdim hem burdan hemde discordan dediler ki ilgileneceğiz ama ne yazık ki ilgilenmediler
kennyR (( hatta sende not alacağını söylemiştin diğer yorumları okursan görebilirsin )) Beni yanlış anlama ama doğuruyu biliyosan eğer discorda video şekilde paylaş izliyelim bizde onu yapalı eğer bilmiyosan bilen kişilere söyle bir öyle diyonuz bir böyle diyonuz
Konuyla ilgili söylemimiz hiçbir zaman değişmedi, hata kayıt dosyasıyla alakalı. Oyunun kendisinde böyle bir hata yok.daha önce ben bu sorunu bildirdim hem burdan hemde discordan dediler ki ilgileneceğiz ama ne yazık ki ilgilenmediler
kennyR (( hatta sende not alacağını söylemiştin diğer yorumları okursan görebilirsin )) Beni yanlış anlama ama doğuruyu biliyosan eğer discorda video şekilde paylaş izliyelim bizde onu yapalı eğer bilmiyosan bilen kişilere söyle bir öyle diyonuz bir böyle diyonuz
Söylediğim gibi, beşinci bölümle işin yok, kafa karıştırmaması adına sil istersen şimdilik, önemi yok. Dördüncü bölümdeki bir kayıt dosyana dönüp bölümün sonuna kadar atlayarak ilerle. Bölümün sonundaki siyah arka planın üzerinde 'Save Now!' yazan görsele gelince durup kayıt al. Daha sonra beşinci bölümde aldığın bu kaydı açacaksın. Hiçbir hata almazsın, eğer hala hata alıyorsan denemen için oyunu test ederken kullandığım ve hiçbir hata vermeyen kayıt dosyasını da atabilirim.part 5 hiç açılmıyor o yüzden herhangi bişey yapamıyorum
üyelik aldım deniyorum dediğiniziSöylediğim gibi, beşinci bölümle işin yok, kafa karıştırmaması adına sil istersen şimdilik, önemi yok. Dördüncü bölümdeki bir kayıt dosyana dönüp bölümün sonuna kadar atlayarak ilerle. Bölümün sonundaki siyah arka planın üzerinde 'Save Now!' yazan görsele gelince durup kayıt al. Daha sonra beşinci bölümde aldığın bu kaydı açacaksın. Hiçbir hata almazsın, eğer hala hata alıyorsan denemen için oyunu test ederken kullandığım ve hiçbir hata vermeyen kayıt dosyasını da atabilirim.
dediğiniz gibi yaptım 4 bölüm sonunda save aldım sonra 5 i açayım diyorum kullanıcı adı şifre giriyorum sonra şu hatayı veriyor tekrardanSöylediğim gibi, beşinci bölümle işin yok, kafa karıştırmaması adına sil istersen şimdilik, önemi yok. Dördüncü bölümdeki bir kayıt dosyana dönüp bölümün sonuna kadar atlayarak ilerle. Bölümün sonundaki siyah arka planın üzerinde 'Save Now!' yazan görsele gelince durup kayıt al. Daha sonra beşinci bölümde aldığın bu kaydı açacaksın. Hiçbir hata almazsın, eğer hala hata alıyorsan denemen için oyunu test ederken kullandığım ve hiçbir hata vermeyen kayıt dosyasını da atabilirim.
Oyunun varsa C:/AOC içindeki kayıt dosyalarını, oyunun game klasörü içerisindeki save dosyasını ve Windows aramaya %appdata% yazıp Renpy klasörüne girip grandma house klasörünü komple sil ve sonra tekrar dene. Eğer yine olmazsa bana özelden yazabilirsin, farklı bir yöntemle hallederiz.dediğiniz gibi yaptım 4 bölüm sonunda save aldım sonra 5 i açayım diyorum kullanıcı adı şifre giriyorum sonra şu hatayı veriyor tekrardan
I'm sorry, but an uncaught exception occurred.
While running game code:
-- Full Traceback ------------------------------------------------------------
Full traceback:
File "renpy/bootstrap.py", line 275, in bootstrap
File "renpy/main.py", line 673, in main
File "renpy/persistent.py", line 396, in update
File "renpy/persistent.py", line 344, in merge
File "renpy/persistent.py", line 142, in safe_deepcopy
Windows-10-10.0.19041 AMD64
Ren'Py 7.6.0.23042901.AOC
Grandma's House 0.81
Thu Jul 2 00:05:04 2026
dediğin gibi bütün save dosyalarını sildim part 4 sildim tekrar indirip sıfırdan sararak bitirdim bu şekilde oldu yardımın için teşekkürlerOyunun varsa C:/AOC içindeki kayıt dosyalarını, oyunun game klasörü içerisindeki save dosyasını ve Windows aramaya %appdata% yazıp Renpy klasörüne girip grandma house klasörünü komple sil ve sonra tekrar dene. Eğer yine olmazsa bana özelden yazabilirsin, farklı bir yöntemle hallederiz.