Going Rogue - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Going Rogue

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 7
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,336
Puan
0
Kredi
0$
Going Rogue.jpg

GENEL BAKIŞ


Kahraman polis akademisinden mezun olur ve koşulların baskısı altında çetelerden birine sızmak için gizli çalışmayı kabul etmek zorunda kalır. Arsanın gelişimini ve diğer karakterlerin hayatlarını belirleyecek zor kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Mafyaya güvenilirliğini kanıtlamak için silahsız bir uyuşturucu satıcısını öldürmek mi? Kendinizi ifşa etme riskiyle polise bilgi sızdırmak mı? Eski partnerinizin hayatından kaybolmak mı, yoksa ona iyi olduğunuzu bildirmek mi?
Ve ciddi kararlar alırken biraz rahatlayabilmeniz için oyunda üç ana romantik seçenek var.

*Ntr isteğe bağlıdır ve oyunun ana teması değildir.


Paylaşılan Tarih: 09.05.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 7
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 6.29 GB
Oyun Boyutu MAC: 5.33 GB (Bölüm 6)
Oyun Boyutu APK: 1.61 GB (Bölüm 6)


Oyun Konuları
3dcg, anal sex, animated, big ass, big tits, combat, creampie, dating sim, drugs, exhibitionism, groping, handjob, humiliation, male protagonist, masturbation, milf, mobile game, ntr, oral sex, point & click, prostitution, romance, spanking, teasing, vaginal sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Going Rogue oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA


ANDROİD

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER


adultoyunçeviri.jpgadultoyunçeviri1.jpg adultoyunçeviri2.jpg
 
Son düzenleme:
Afacandeniz

Afacandeniz

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
30
Tepki puanı
10
Puan
0
Kredi
1$
Bence konu ve görsel olarak gayet güzel bir oyun umarım devamı çeviriyle birlikte gelir
 
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,598
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
Bence konu ve görsel olarak gayet güzel bir oyun umarım devamı çeviriyle birlikte gelir
Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır. Çevirisinin gelmesini istiyorsanız forumdaki ve discord sunucumuzdaki istediğiniz oyunlar kısmına oyunun adını yazabilirsiniz.
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Evet, klasik bir mafya oyunu daha. Bir şekilde bir mafya liderinin yanına giriyoruz ve olaylar gelişiyor, bu oyunun farkı özelliği ise bunu bir polis olarak yapmamız, çok şükür bir yapımcının aklına gelmiş de böyle bir şey yapmış. Amacımız mafyayı içerden çökertmek ve onları hapse tıkmak, diğer mafya oyunlarındaki gibi mafya içinde yükselmeye çalışmıyoruz. Oyunumuzun hikayesi fena değil, kendini oynattırıyor ancak yapımcımız Ker'in ilk oyunu olduğu için belli şeyler çok aceleye gelmiş.

Oyunun başlarındaki birçok olay çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor, açıkçası bu hikayede beğenmediğim bir unsur oldu, çünkü bu bir nevi hikayeyi çok basit kılmıştı. Dediğim gibi hikaye kötü değil ancak mantık hatası ve basitlik unsuru biraz fazla olmuş, hikaye sizleri içine çekiyor ancak çok da detaylı bir hikaye beklemeyin; elimizde ortalama bir hikaye var ve belli şeyler çok tahmin edilebilir olmuş.

Oyundaki seçimleriniz çok önemli ve her birinin etkisi oluyor, özellikle oyunun tam başına dikkat edin. Daha oyunun başında bile hayati seçimler yapıyorsunuz. Oyunun tam başındaki seçeneklere dikkat etmezseniz çok önemli bir unsuru kaçıracaksınız. Seçtiğiniz neredeyse her seçenek gidişat yollarınızı etkiliyor ancak çok az yerde bu etkilerin sahne kısmını görebiliyorsunuz. Oyunu bol bol kayıt alarak oynayın, seçimleri gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor, çok fazla kayıt aldığım nadir oyunlardan bir tanesi oldu. Oyunda 4 tane son olduğunu belirtmem lazım. Açıkçası oyunun sonları çok kısa ve yeterli değil. Oyunun sonları sizleri kısmen tatmin ediyor ancak ben daha uzun bir son bekliyordum. Oyunun belki de en büyük eksiği çerez bir oyun gibi olması, oyun yaklaşık 4-5 saat sürüyor ancak daha kısa bir oyun oynamışsınız gibi hissettiriyor.

Oyundaki birkaç karakter hariç bütün karakterler gerçekten çok güzeldi. Özellikle içlerindeki bazı karakterler sizleri kendine hayran bıraktırıyor. Oyunun ambiyansının da güzel olduğunu söylemem gerekli, en azından oyunda çok fazla olmasa da farklı mekanlar bulunuyor ve olaylar farklı farklı yerlerde cereyan ediyor. Oyundaki hareketli animasyonlar ise ortalama seviyede, belli yerlerdeki hareketli animasyonlar ise gerçekten iştah kabartıcı. Genel olarak hareketli animasyon sahnelerinin biraz daha fazla olmasını isterdim ancak bu haliyle de yeterliydi. Oyunda bulunan müzikleri de beğendiğimi söyleyebilirim. Eğer oyunu İngilizce oynamak istiyorsanız çok da büyük bir dil bilgisine ihtiyacınız yok, oyundaki belli şeyleri çözmeniz neredeyse her şeyi anlamanıza yardımcı oluyor, zaten oyunun hikayesi de pek zorlayıcı ve kafa karıştırıcı değil, sadece seçim kısımları zor.

Yapımcımız Ker'in gelecek vaat ettiğini söyleyebilirim. İlk oyununa göre fena bir iş ortaya koymamış. Hikayedeki konusundaki pürüzlerini düzeltip animasyon konusunda da kendini biraz geliştirirse, önümüze çok daha iyi oyunlar koyabileceğinden şüphem yok. Evet, seçimlerinizin bir hayli etkisinin olduğu; hikaye ve animasyon konusunda ortalama, belli konularda eksik hissettiren, güzel bir oyun olmuş. Bence kesinlikle bir şans verilmeli :)

Oyun şu an Adult Oyun Çeviri'de final yapmamış, umarım en kısa zamanda konu güncellenir :)
 
K

ketemless

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2021
Mesajlar
7
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
mixdropta silinmiş tekrar yüklermisiniz
 
T

twelfthdoctor09

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Tem 2021
Mesajlar
7
Tepki puanı
2
Puan
0
Kredi
0$
Oyun 7. bölüme güncellenecek mi yanlış bilmiyorsam final yapmış olması lazım.
 
Y

Yunus4545

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
Katılım
15 Tem 2020
Mesajlar
6
Tepki puanı
2
Puan
0
Kredi
0$
indirirken hata veriyor google dan indirmeye çalıştım başarısız yasak dedi
 
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
299
Tepki puanı
91
Puan
0
Kredi
0$
az önce bitirdim oyunu. (final yaptı)

ve çok düşük beklentiyle girdiğim için keyifli vakit geçirdiğimi söyleyebilirim. oyun çok uzun değil, bir oturuşta bitirilebilir. animasyonları falan kötüydü ancak yapımcının ilk oyunuymuş sanırım, o yüzden anlayışla karşılanabilir. çok güzel olabilecek bir hikayeyi çok kısa kesmiş arkadaş. sanırım ilk oyun olması hasebiyle bir an önce tamamlamak istedi. yine de vasat üstü çerezlik bir oyun diyebilirim. oynayacak bir şey bulamıyorsanız gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz.

ayrıca benim için de özel bir oyun oldu zira ilk defa kötü son barındıran bir oyunda istediğim sona ulaşabildim. :D genelde kötü bir son varsa direkt en kötüsünü buluyorum, şanssızlık mı dersiniz artık beceriksizlik mi bilemem. bu oyunda da badik'teki jill'i andıran polis ablamızla (postta resmi var) mutlu mesut suçluları hapse tıktık.
 
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2023
Mesajlar
212
Tepki puanı
30
Puan
0
Kredi
0$
bu oyun harem mi her kızla yapabiliyor muyuz yoksa being a dik gibi sadece tek kızla mı teşekkürler şimdiden
 
Üst Alt