MRainb0w
Yetkili
Oyunun NTR mantığına bağlı. NTR opsiyonel olduğunda açma/kapama yerinde hikayeye etki edebilir gibi yazılar olması gerekiyor.Ntr nedir? Oyunun ilerleyişi için açık mı olması kapalı mı olması daha iyi?
Oyunun NTR mantığına bağlı. NTR opsiyonel olduğunda açma/kapama yerinde hikayeye etki edebilir gibi yazılar olması gerekiyor.Ntr nedir? Oyunun ilerleyişi için açık mı olması kapalı mı olması daha iyi?
Hayır, yapımcısı Ukraynalı ve savaş bitmeden güncelleme yayınlamayacak. Oradaki savaş biter mi, sanmıyorumOyun devam edecek mi?
Anladım,teşekkürler ederimHayır, yapımcısı Ukraynalı ve savaş bitmeden güncelleme yayınlamayacak. Oradaki savaş biter mi, sanmıyorum
bulabildin mi ?Bar çıkışında Zoe ile nasıl birlikte olabiliyoruz
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.bulabildin mi ?
Savaş bitene kadar gelmez büyük ihtimalle yapımcısı ukrayna'lıBu oyun un yeni bolumleri ne zaman gelecek acaba
Anladim saq olSavaş bitene kadar gelmez büyük ihtimalle yapımcısı ukrayna'lı
İnternet bağlantısı yok hatası alıyorsanız düzeltilecek. Ufak bir hata var.Oyuna hiriş yapamıyorum hata veriyor çözümü nedir göz ardı et diyorum geri dön diyorum olmuyor
Bunun net bir sayısı yok sadece istek değil bunun yanında oyunun uygun olup olmadığı vb. durumlarda önemli.Bir oyunun çevrilmesi istiyorum kaç kişinin istemesi lazım çevrilmesi için
Ne zman düzelir ve tekrar mı indirmemiz gerekecek düzeltildiğinde.İnternet bağlantısı yok hatası alıyorsanız düzeltilecek. Ufak bir hata var.
Düzeltildiği zaman tekrar indirmeniz gerekecek ama henüz bu oyun düzeltilmedi.Ne zman düzelir ve tekrar mı indirmemiz gerekecek düzeltildiğinde.
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri ve güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Bu oyun u da severek oynuyorum baya cok guzel Hikaye taban i ve oyun un 5 ve 6 bolumleri dha gelmedi mi yaa
Ukrayna-Rusya savaşı bitmeden gelmeyecek, hatta belki hiç gelmez. Yapımcı yeni bölümü hazırlamış ancak Ukraynalı olduğu için savaş bitene kadar yüklememe kararı vermiş. Savaş bitse ve yapımcı yeni bölüm yüklese dahi yapay zeka çevirisi olduğu için yalnızca içerik ayıyla birlikte güncellenir burada.Bu oyun u da severek oynuyorum baya cok guzel Hikaye taban i ve oyun un 5 ve 6 bolumleri dha gelmedi mi yaa