Mdnz1358
Kayıtlı Üye
Yook aslında alttaki cama tıklatsan yeter kanka sjsjsTamam sorunu çözdüm yazı görünene kadar parmagimizi tornavidanin üzerinde oynatmamiz gerekiyormuş.
Son Konular
Yook aslında alttaki cama tıklatsan yeter kanka sjsjsTamam sorunu çözdüm yazı görünene kadar parmagimizi tornavidanin üzerinde oynatmamiz gerekiyormuş.
Hayır, Türkçe değil.turkçe mi oyun
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki çevirmemizi istediğiniz oyunlar kanalına yazabilirsin.La oğlum şunu Bi Türkçeye çevirin la
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Blowjob doctor kısmında hata var galiba bir türlü geçilmiyor yetkilierin dikkatine bir yardımcı olursanız sevinirim
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Doktor hipnoz bölümünü geçemedim napıcam ya başamı dönücem
pc mi mobil mi?calısmayı durdurdu hatası veriyor
Oyunu oynarken kayıt aldıysanız eğer ->Android ->Data ->Adultoyunçeviri ->Girlhouse klasöründe bulabilirsiniz.arkadaşlar oyunu yanlışlıkla sildim bitirmeden save gibi birşey mümkünmü bulabilirmiyim yani
Türkçesini bu linkten indirebilirsiniz oyunun içinde bulunan soru işaretine basınca zaten yardım ediyor kendisi. Devamı Gelecek - Renpy - Android - Türkçe - Girl House TürkçeYa bu oyunun rehberi fln yok mu ya da görevleri nasıl yapacağımız hakkında bişey . Çok zor ağa.