Lola yatağa gelicek diyor gelmiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
kayıt edebilmek içinOyunu yüklediğimde uygulama bütün dosyalarıma erişme izni istiyor? Ne alaka???
Fotoğraf işi aldın diyo fotoğraf fln diyo kaldım nasıl yapiliyoGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
İlk başta camdan cıkılmıyor hastaneden nasıl cıkıcazGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
İlk başta camdan cıkılmıyor hastaneden nasıl cıkıGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Bu görev nasıl acaba
lola fahişe olmalı görevini yapamıyorum oyun kitlendi yatakta çevirmem gerekiyormuşGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Sıkıştırma programı lisanssız olduğu için virüs olarak algılıyor.Mobil versiyonu açılmıyor.
Virüslü falan diyor.
Ana karakterin yatağından tüy'ü alman lazım, aldıysan çantandan seçip kızılın üstünde kullanman lazım. ( Bende isimleri farklılola fahişe olmalı görevini yapamıyorum oyun kitlendi yatakta çevirmem gerekiyormuş
2. Edit: Bunu da tamamladım, önce Bella ile işleri ilerletmeniz sonra yeni filmi satın alıp salonda izlerken yakalanmanız gerekiyor sonra ilerliyor işl.erAna karakterin yatağından tüy'ü alman lazım, aldıysan çantandan seçip kızılın üstünde kullanman lazım. ( Bende isimleri farklı)
Bende fotoğraf çekimde takıldım, mini game i anlamadım ekrandaki çıkan şeyler hareket etmiyor basınca da kırmızı oluyo bi türlü tamamlayamadım.
Edit: Hallettim, Poz değiştirerek oluyormuş ama şimdide kızılın yatağa gelme muhabbetinde takıldım sanırım öncesinde duşta çıplak görmemiz gerekiyor olabilir.