K
kazim31
Kayıtlı Üye
Android, megadan indirdimAndroid mi pc mi?
Android, megadan indirdimAndroid mi pc mi?
Kayıt dosyalarını tekrardan buraya atar mısınız?Yardım eder misiniz
Girişte şifre e-posta doğru olmasına rağmen kabul etmiyor sorun ne acabaGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Girişte şifre e-posta doğru olmasına rağmen kabul etmiyor sorun ne acaba
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.oyunu indiremiyorum 24 saat sonra deneyin diyo 24 saat geçti denedim yine aynı şey
çok teşekkür ederimSon 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Rica ederim.çok teşekkür ederim
O dosyadan çıkarıp tekrar mı atayım o dosyayaKayıt dosyalarını tekrardan buraya atar mısınız?
Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi)
Milfy city, Acting lessons, Being a dik, Stranded dick.Hikayesi güzel ve uzun olan oyunları söylermisiniz android de oynuyorum
lolayı gözetleme görevini nasıl yapıyoruzGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! discord sunucumuza gelerek ''Yardım'' kanalından yardım alabilirsiniz.lolayı gözetleme görevini nasıl yapıyoruz
AdaaaaaaaağmGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Lola yı bGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Muhtemelen seni tekrar istiyor kolayı ş.kerken bir fotoğraf lazım diyor burda takıldım ne yapmam gerekiyor?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın