Ayağına sürttükten sonra resimdeki gibi sırtüstü dönüyor ve bir kere daha dönmesi gerekiyor bunun için de burnuna ve ya kulağına sürmem gerekiyormuş ama sürtmeme rağmen olmuyor orda çok ufak bir noktada mı dokunmam gereken yersaitamakun9 beline ve ayağına sürtünüz.
Beline sürttünüz mü beli olması lazım diye biliyorum ama her yere tıklamayı deneyiniz olmazsa Discord'da bilenler vardır. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Ayağına sürttükten sonra resimdeki gibi sırtüstü dönüyor ve bir kere daha dönmesi gerekiyor bunun için de burnuna ve ya kulağına sürmem gerekiyormuş ama sürtmeme rağmen olmuyor orda çok ufak bir noktada mı dokunmam gereken yer
Teşekkür ederim yardımınız içinBeline sürttünüz mü beli olması lazım diye biliyorum ama her yere tıklamayı deneyiniz olmazsa Discord'da bilenler vardır. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
Rica ederim.Teşekkür ederim yardımınız için
Tebrikler oyunun bu versiyonunun sonu yapımı devam ediyor dedi yani oyun bitti mi devamını mı bekleyeceğiz ayrıca ertesi gün fotoğrafçıya gidecektik kişiyi ikna ettim fakat oyun bitti mi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Beline ve ayağına sürtünüz.Oyunda bug ku var tuyle dokunuyorum burnuna kulagina olmuyor
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız ondan sonra cama tıklayın.oyuunun başında hastaneden nasıl kaçıyoruz
Gine olmuyo kıramam fln diyoYatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız ondan sonra cama tıklayın.
Dolabın üst kısmındaki çekmeceden Tornavida alıp çantadan seçin ve pencereye tıklayın.Gine olmuyo kıramam fln diyo
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa ban ulaşın
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Lolanın odasının kapısının deliğinden bakarken ne yapacağım geçemiyorım orayı yardımcı olur musunuz
Telefonunuzda yer açıp ondan sonra tekrar deneyinizPaket ayrıştırma hatası alıyorum nasıl düzeltirim ?
Yer açtım Şimdi de yükleme ekranına gelince oyun yüklenemedi diyorTelefonunuzda yer açıp ondan sonra tekrar deneyiniz