Z
Zeus112
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Teşekkürler oldu peki vickyden nasıl intikam alıyoruzBeline ve ayağına sürtünüz.
Teşekkürler oldu peki vickyden nasıl intikam alıyoruzBeline ve ayağına sürtünüz.
Being a dik e 23 Nisan'da güncelleme gelecek çevirisi ne zaman biter net değil milfy city için tarih yok.Konuyla alakasız ama milf city ve being a dik e güncelleme ne zaman gelir
Batarya bodrum katında ilk önce orayı farelerden kurtarmak için telefondan sprey almalısın daha sonra bodrum katını farelerden kurtulup raftaki bataryayı alacaksın.mia için laptop buldum ama bataryası yok ne yapacağım ?
Bu fotoğraf çekme işi var fotoğraf stüdyosuna gidin diyor hatta orda ne yapicazVanessa'nın odasındaki erotik kitabı alınız ondan sonra Lola'nın masasındaki kitaba tıklayıp yapıştırıcı ile erotik kitabın kapağını yapıştırınız.
Bilmiyorum onu Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Bu fotoğraf çekme işi var fotoğraf stüdyosuna gidin diyor hatta orda ne yapicaz
Akşam saat 22.00 da odasına gidiniz.Sabah lola odasında ne yapıyor diyor aletide yükselttim olmadi ne yapmam gerekiyor
Odasına gidiniz.Vanessa ile nasıl duş alıyoruz ?
hangi saatte gittiğim farkediyor mu ?Odasına gidiniz.
Görevde hangi saat yazıyorsa saatte büyük ihtimalle akşam saatleri olması lazım.hangi saatte gittiğim farkediyor mu ?
Ağaçlıklara falan tıklayınız ordan yapılıyor.Komsuyla nasi yemek yicem çite tikliyorum olmuyor
Havuzun arkasinda agaclara tikliyorum 1dk heryere tikladim ama olmuyorAğaçlıklara falan tıklayınız ordan yapılıyor.
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Soru işaretine tıklayınca böyle yazıyor ne yapmam gerekiyor bir türlü bulamadım