en başta camdan nasıl çıkıyoruz tornavidayi falan aldim ama olmuyor yinedeGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kıyafetleri ve tornavidayi aldiktan sonra cama gel tornavidayi seçip oyle cama tıklaen başta camdan nasıl çıkıyoruz tornavidayi falan aldim ama olmuyor yinede
Rehberine baktınız mı? Hile kodu gibi bir şey olması lazımdı.Galeri kilidini nasıl açacağım bilen var mı?
Ev sahibinin adını yazman gerekiyor, muhtemelen adını değiştirmişsindir.laptop şifresi vannesa yazıyorum yanlış diyor cevabı ne
Discord sunucumuzun '#türkçe-rehberler' kanalından bulabilirsin.bu oyunun rehberini nerden bulabilirim rehbersiz yapamıyorum görevleri
benim de aynı şekil problem oldu aga düzeltebildin miabi baktım gerekenlerin hepsini yapmışım ama ilerlemiyor. ben hileyle para basıp herşeyi satın aldım oyüzden falan bugu mı girdi noldu
Yok olmadı bi türlü. Oyunda geri seçeneği yok başka görevlere de gidemiyorum tıkandı oyunbenim de aynı şekil problem oldu aga düzeltebildin mi
Oyunun rehberine baktınız mı?Doktorla bodrumdaki bölümü geçemiyorum. Her seferinde oyun bitiyor ve herhangi bir geri tuşu olmadığı için diğer bölümlere geçemiyorum. Takıldım kaldım, yardım edebilecek birisi var mı?
Telefondan mı oynuyorsunuz bilgisayar mı?Oyunda galeri nasıl açılıyor bilgisi olan var mı rehberde falan yok
Telefondan oynuyorumTelefondan mı oynuyorsunuz bilgisayar mı?