Hayır daha yeni sürümü çıkmamış.En son sanssa gerci mi ne var onun odasını temizletim son şık olan sonra beni izledi sonra ki günler de aynı şekilde ama ondan sonrası yok yapamadım güncelleme mi gelmesi lazım devamı yok mu varsa yardım edebilecek var mı dc sunucusuna yazdım şuanlık bir cevap yok
Takıldığınız yerlerde daha hızlı yardım alabilmek için discord sunucumuza katılıp yardım kanalına yazabilirsiniz.Sanssanin ikinci görevine basıyorum göreve girmiyor ne yapmam lazım
Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik ayı etkinliklerinde güncelleniyor, bu da genelde yılda 2 kere oluyor. Kesin olmamakla birlikte, bir daha ki etkinlik eylül ayında olabilir.Oyunun 0.22 güncellemesi çıkmış.
Bunu çevirisi olacak mı?
Tamam, Teşekkürler.Yapay zeka oyunlarımız sadece içerik ayı etkinliklerinde güncelleniyor, bu da genelde yılda 2 kere oluyor. Kesin olmamakla birlikte, bir daha ki etkinlik eylül ayında olabilir.
Rica ederim, iyi forumlar.Tamam, Teşekkürler.
Yapay zeka oyunlarımızın yenileri veya güncellemeleri sadece içerik aylarında geliyor.Oyunun 0.22 güncellemesi çıkmış.
Bunu çevirisi olacak mı?
Hata değilde oyunun mekanizması öyle işliyor olabilir.oyun sanırım hatalı çünkü bir süre sonra her şey aynı oluyor?
Tam olarak hatanın yerini söylerseniz kontrol edebiliriz.oyun sanırım hatalı çünkü bir süre sonra her şey aynı oluyor?
Büyük ihtimalle şuanki mevcut son sürümü bitirmişsindir. Yeni güncellemeleri beklemen gerekiyor.Gemiye genelevi kurucam herşeyi hallettim kızlarlada konuşup işleri hallettim oyun ilerlemiyor bir kaç günde atladım belki birşey olur diye ama oyun ilerlemiyor bittimi oyun
Tamamdır teşekkürlerBüyük ihtimalle şuanki mevcut son sürümü bitirmişsindir. Yeni güncellemeleri beklemen gerekiyor.