Game of Hearts - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Game of Hearts

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 1
TripKolik

TripKolik

Editör
Kredi
0$
Game of Hearts.jpg
GENEL BAKIŞ

Bir sonraki ardıl savaş Dünya'da başlıyor. Bir zamanlar güçlü bir iblis tarafından yönetilen yüksek masadaki bir koltuk, bilinmeyen bir nedenle boşaldı. Bir kontrol pozisyonunda olma şansıyla, her biri gücün zirvesine ulaşma arzusuyla kendi yerlerinden yükselen diğer daha küçük iblisler. Ama sen, bir yabancı, bunun hakkında hiçbir şey bilmiyordun. Silahlı bir saldırgan biçimindeki evinize kaba bir uyanış musallat oldu ve kendine babanız diyen bir adam yüzünden olmasaydı ölmüştünüz. Farklı bir hayata atılmış, sadık takipçiler kazanarak güç toplamalısınız; (esas olarak) karşı konulamaz şeytani çekiciliğinizin büyüsüne kapılmış kadınlar. İstikrarlı bir yaşama giden yolu baştan çıkarın ve bozun. Ve sonra... belki, sadece belki, zirveye çıkabilirsin. İyi oyunlar ?

Paylaşılan Tarih: 13.05.2023
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 1
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 638.8 MB

Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, MILF, Corruption, Paranormal, Romance
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Game of Hearts oyununu çalıştırın.

İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MEDIAFIRE

GÖRSELLER

adultoyunceviri.jpg adultoyunceviri1.jpg adultoyunceviri3.jpg

Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
SparkHG adlı yapımcımızın ilk oyunu, oyunun başları zorlu da geçse, oyunun gizemi bir şekilde sizi hikâyenin içinde tutmayı başarıyor. Ben oyunu tam teşekküllü bir yapım sanmıştım ancak bu oyunumuzun ilk kısmı, devamı daha sonra gelecek. Açıkçası hikâyenin işlenişini beğendiğimi söyleyebilirim, anlatım biraz detaysız kaldığı için hikâyenin içine girmekte zorluk çekiyorsunuz. Ayrıca konsept gereği çok fazla hareketli animasyon sahnesi görüyoruz, bu da ister istemez oyunu metin ve hikâye anlatımı konusunda biraz eksik bırakıyor. Oyumuzun hikâyesi gerçekten güzel ancak ilk episode olduğu için burayı hikâyenin temellerinin atıldığı yer olarak düşünebilirsiniz, çünkü oyun çok arada derede bir yerde bitiyor.

Oyundaki seçimleriniz pek önem arz etmiyor ancak yaptığınız seçimlere bağlı olarak puanlar kazanıyorsunuz, bu puanların önemini büyük ihtimal ikinci oyunda göreceğiz. Bundan ötürü olabildiğince yüksek puanlar alabildiğiniz seçimlerini yapmanız bence faydalı olacaktır.

Oyundaki karakterleri beğendiğimi söyleyebilirim, özellikle karakterlerin yüz kısmı için baya bir uğraş verilmiş. Oyundaki hareketli animasyonlar ortalama seviyedeydi, bazı animasyonlar çok güzelken bazıları biraz yavan kalmıştı. Oyunun en güçlü olduğu kısımsa görsel sahneleriydi, sizi tatmin edecek pek çok sahne bulunuyor, özellikle sex sahneleri esnasında karakterlerin yüz efektleri sahneye gerçekçi bir hava katıyor. Animasyon konusunda bazı yerleri beğenmemeniz muhtemel ancak oyun görsel ve karakter anlamında bence gayet başarılı.

Oyunun müziklerini ve görsel ambiyansını da beğendim, sizi içine çeken pek çok müzik ve güzel sahneler var. Oyunumuz yaklaşık 5-6 saat kadar sürüyor. Oyunu bitirdikten sonra ''böyle yerde oyun mu biter?'' diyorsunuz, aslında bunun sebebi bizim sadece hikâyenin giriş kısmını oynamış olmamız, ilerleyen aylarda oyunun devamı gelecek ve yapımcı büyük ihtimalle pek çok şeyin anlatımını orada noktalayacak.

Açıkçası oyunun başlarında oyuna adapte olmam bir hayli uzun sürdü, çünkü çok fazla görsel sahne görüyorduk ve hikâye anlatımı biraz yavaş geçiyordu. Hikâye bir nevi oyunun son kısmında patlama yaşıyor ve siz neler olacağını çok merak ediyorsunuz, işte tam o anda da oyun bitiyor. Bence yapımcımız çok başarılı, kaleminin iyi olduğu düşünüyorum ve gelecekte bu oyunun devamıyla birlikte çok iyi işlere imza atabilir. Denenmesi gereken bir yapım olmuş, bazı kısımları beni her ne kadar baysa da keyifli vakit geçirdiğimi söylemem gerekli.

Oyunumuz sitemizde güncel değil, umarım en kısa sürede güncelleme alır :)

Üst Alt