Game of Hearts Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Game of Hearts Türkçe

Güncel Sürüm Bilgisi
Steam R1
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
gameofheartstr.jpg

GENEL BAKIŞ

Dünya’da bir sonraki varis savaşı başlıyor. Bir zamanlar güçlü bir iblisin yönettiği yüksek kurulda bir koltuk, bilinmeyen nedenlerle boşaldı. İktidarı ele geçirme fırsatını gören diğer alt düzey iblisler, her biri gücün zirvesine ulaşma arzusuyla kendi yerlerinden harekete geçti.
Paylaşılan Tarih: 14.07.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Steam R1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 7.79 GB
Oyun Boyutu APK: 673 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 8+ Saat
Yapımcının Diğer Oyunu: House of Hearts

Oyun Konuları
3DCG, Male Protagonist, MILF, Corruption, Paranormal, Romance, Ahegao, Animated, Cheating, Creampie, Harem, Oral sex, Prostitution, Stripping, Superpowers, Teasing, Transformation, Vaginal sex
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Game of Hearts oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

WINDOWS
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

ANDROID

-

GÖRSELLER

chap3_begin_43.jpg chap3_begin_51.jpg chap3_p1_11.jpg chap3_wake_con_28a2.jpgchap5_rub_4.jpg chapter4_1_mornjul_7.jpg hohteaser_11.jpg hohteaser_13.jpg

Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
12 Nisan 2025 tarihinde bitirmiştim, İngilizcesi için yaptığım yorumu buraya bırakıyorum, bir ön izlenim olsun.

SparkHG adlı yapımcımızın ilk oyunu, oyunun başları zorlu da geçse, oyunun gizemi bir şekilde sizi hikâyenin içinde tutmayı başarıyor. Ben oyunu tam teşekküllü bir yapım sanmıştım ancak bu oyunumuzun ilk kısmı, devamı daha sonra gelecek. Açıkçası hikâyenin işlenişini beğendiğimi söyleyebilirim, anlatım biraz detaysız kaldığı için hikâyenin içine girmekte zorluk çekiyorsunuz. Ayrıca konsept gereği çok fazla hareketli animasyon sahnesi görüyoruz, bu da ister istemez oyunu metin ve hikâye anlatımı konusunda biraz eksik bırakıyor. Oyumuzun hikâyesi gerçekten güzel ancak ilk episode olduğu için burayı hikâyenin temellerinin atıldığı yer olarak düşünebilirsiniz, çünkü oyun çok arada derede bir yerde bitiyor.

Oyundaki seçimleriniz pek önem arz etmiyor ancak yaptığınız seçimlere bağlı olarak puanlar kazanıyorsunuz, bu puanların önemini büyük ihtimal ikinci oyunda göreceğiz. Bundan ötürü olabildiğince yüksek puanlar alabildiğiniz seçimleri yapmanız bence faydalı olacaktır.

Oyundaki karakterleri beğendiğimi söyleyebilirim, özellikle karakterlerin yüz kısmı için baya bir uğraş verilmiş. Oyundaki hareketli animasyonlar ortalama seviyedeydi, bazı animasyonlar çok güzelken bazıları biraz yavan kalmıştı. Oyunun en güçlü olduğu kısımsa görsel sahneleriydi, sizi tatmin edecek pek çok sahne bulunuyor, özellikle sex sahneleri esnasında karakterlerin yüz efektleri sahneye gerçekçi bir hava katıyor. Animasyon konusunda bazı yerleri beğenmemeniz muhtemel ancak oyun görsel ve karakter anlamında bence gayet başarılı.

Oyunun müziklerini ve görsel ambiyansını da beğendim, sizi içine çeken pek çok müzik ve güzel sahneler var. Oyunumuz yaklaşık 5-6 saat kadar sürüyor. Oyunu bitirdikten sonra ''böyle yerde oyun mu biter?'' diyorsunuz, aslında bunun sebebi bizim sadece hikâyenin giriş kısmını oynamış olmamız, ilerleyen aylarda oyunun devamı gelecek ve yapımcı büyük ihtimalle pek çok şeyin anlatımını orada noktalayacak.

Açıkçası oyunun başlarında oyuna adapte olmam bir hayli uzun sürdü, çünkü çok fazla görsel sahne görüyorduk ve hikâye anlatımı biraz yavaş geçiyordu. Hikâye bir nevi oyunun son kısmında patlama yaşıyor ve siz neler olacağını çok merak ediyorsunuz, işte tam o anda da oyun bitiyor. Bence yapımcımız çok başarılı, kaleminin iyi olduğu düşünüyorum ve gelecekte bu oyunun devamıyla birlikte çok iyi işlere imza atabilir. Denenmesi gereken bir yapım olmuş, bazı kısımları beni her ne kadar baysa da keyifli vakit geçirdiğimi söylemem gerekli.

Ek bilgi: Oyun serimiz şu anda House of Hearts ile devam etmekte, yapımcımız oyuna 2025'in Eylül ayı civarında başladı.

semih67

semih67

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0₺
Böyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz

I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:
File "game/script.rpy", line 17, in script call
call chap3_driver from _call_chap3_driver
File "game/scripts/chap3/chap3.rpy", line 6, in script call
call chap3_julia_scene from _call_chap3_julia_scene
ScriptError: could not find label 'chap3_julia_scene'.

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Full traceback:
File "C:\Users\dj-mc\OneDrive\Masaüstü\Game of Hearts Turkce Steam R1 - Adult Oyun Ceviri\Game of Hearts Steam R1 Turkce - Adult Oyun Ceviri\game\renpy\ast.py", line 1427, in execute
rv = renpy.game.context().call(label, return_site=self.next.name)
File "C:\Users\dj-mc\OneDrive\Masaüstü\Game of Hearts Turkce Steam R1 - Adult Oyun Ceviri\Game of Hearts Steam R1 Turkce - Adult Oyun Ceviri\game\renpy\script.py", line 1103, in lookup
raise ScriptError("could not find label '%s'." % str(original))

Windows-10-10.0.19045 AMD64
Ren'Py 8.3.7.25031702
Game of hearts Steam_R1
Wed Jul 15 16:33:54 2026

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
Böyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz

I'm sorry, but an uncaught exception occurred.

While running game code:

-- Full Traceback ------------------------------------------------------------

Full traceback:
File "C:\Users\dj-mc\OneDrive\Masaüstü\Game of Hearts Turkce Steam R1 - Adult Oyun Ceviri\Game of Hearts Steam R1 Turkce - Adult Oyun Ceviri\game\renpy\ast.py", line 1427, in execute
rv = renpy.game.context().call(label, return_site=self.next.name)
File "C:\Users\dj-mc\OneDrive\Masaüstü\Game of Hearts Turkce Steam R1 - Adult Oyun Ceviri\Game of Hearts Steam R1 Turkce - Adult Oyun Ceviri\game\renpy\script.py", line 1103, in lookup
raise ScriptError("could not find label '%s'." % str(original))

Windows-10-10.0.19045 AMD64
Ren'Py 8.3.7.25031702
Game of hearts Steam_R1
Wed Jul 15 16:33:54 2026
Bunu düzelttim 1-2 saat önce, tekrar indirmen gerek.

T

thurin

Sex Bot 2 Türkçe
Being a Wife Türkçe
That New Teacher Türkçe
Eternum Türkçe
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Isekai Bastard TR
Price of Power Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
30₺
bir yerde oyunda atıyor haberiniz olsun sildim oyunu güncelleme bekliyorum.

Üst Alt