MRainb0w
Yetkili
Evet, yeni bölüm geldi.Bu oyun zaten Türkçe değil mi? Yeni bölüm mü geldi acaba?
Evet, yeni bölüm geldi.Bu oyun zaten Türkçe değil mi? Yeni bölüm mü geldi acaba?
Discord sunucumuza katılarak #spoiler-ve-teoriler kanalından bu sorunun cevabını alabilirsiniz.en son babamız bizi kamyonda baygın halde götürdüğü yerde bitmişti bu güncelleme ondan sonraki mi acaba
Hayır, değil.Oyun paralı mı?
hocam oyunu bitirdin mi acaba? en son şurada kalmıştı oyun; (bitirmediysen bakma)Oynamak İstiyen Arkadaşlarıma; Animasyonları Güzel Ve Sizi De Tatmin Edeceğini Söyleyebilirim Ve Bazı Sahnelerde Gülme Krizine Girebilirsiniz Ayrıca. Saygılar
en son senin oynadığın yer gelmiş türkçe olarakhocam oyunu bitirdin mi acaba? en son şurada kalmıştı oyun; (bitirmediysen bakma)
mc en son babası tarafından ele geçiriliyordu bayılıyordu sanırım
acaba yeni bölüm mü geldi yoksa grafik animasyon cart curt güncellemesi mi? dc'de net bi cevap alamadım herkes kendi en son oynadığı yeri yazmış oraları geçtiydim ben zaten.
Daha değil.guncellememi geldi?
Maalesef yok.yeni güncelleme ne zaman gelecek belirli bir tarihi var mı?
Türkçe yama bulunmamakta.sade türkce yaması varmı
Hatırladığım kadarıyla bu oyunda da vardı yanlışmı hatırlıyorumNormalde cevaplarda rehber olurdu pozitif cevapler renklendirilmiş olurdu, bu oyuna özel mi bilerek yapılmadı yoksa artık böyle mi devam edilecek.
şuan yok maalesef uzun zamandır yoktum daha önceden dediğim olay bütün oyunlarda vardı hemen hemen , şuan yeni betadan çıkan oyunlarda göremedim.Hatırladığım kadarıyla bu oyunda da vardı yanlışmı hatırlıyorum
tek bir mantıklı durumun olduğu konularda yapılıyor aslında ama bu oyunda yanlış hatırlamıyorsam çok fazla 2-3 kadın arasında kalınan durum vardı sahne olarak. hal böyle olunca işin içine tercih gireceği için yeşil yapmamış olabilirler.şuan yok maalesef uzun zamandır yoktum daha önceden dediğim olay bütün oyunlarda vardı hemen hemen , şuan yeni betadan çıkan oyunlarda göremedim.
default olarak kapalı geliyormuş oyun ayarlarına bakınca rehberi aktif etme butonu vardı :')tek bir mantıklı durumun olduğu konularda yapılıyor aslında ama bu oyunda yanlış hatırlamıyorsam çok fazla 2-3 kadın arasında kalınan durum vardı sahne olarak. hal böyle olunca işin içine tercih gireceği için yeşil yapmamış olabilirler.