Free Pass - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.562
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,336
Puan
0
Kredi
0$
Free Pass.jpg

GENEL BAKIŞ

Kültürel katı bir ülkede doğmuş ve büyümüş,
genç görünümlü, mutlu bir Asyalı eş olan Yoon Ni Ko , yıllarca sadık bir eş olduktan sonra evliliğini riske atmaya ikna olmuştu. Asyalı katı bir kadına Serbest Geçiş hakkı vermek yanlış mı ? Yoksa uzun süreli evliliğinde biraz iyileşme olacak mı? Hala sadık olabilir mi yoksa sürtük olabilir mi?.

Paylaşılan Tarih: 28.09.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.562
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 866.2 MB
Oyun Boyutu MAC: 841.9 MB
Oyun Boyutu APK: 858.0 MB (yamalı)

Oyun Konuları
3DCG, Female protagonist, Adventure, Groping, Vaginal sex, Teasing, Corruption, Lesbian, Mobile game
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Free Pass oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - MIXDROP


ANDROİD

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER


AdultOyunÇeviri.jpg AdultOyunÇeviri1.jpg AdultOyunÇeviri2.jpg AdultOyunÇeviri3.jpg
 
Son düzenleme:
S

s2c1furki

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Şub 2021
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
güncel sürümü ne zaman çevirirsiniz kral 5.62
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
After Choicess adlı yapımcımızın üçüncü oyunu. Açıkçası ben oyunu keyifle oynadım. Öncelikle hikâyemizin ana karakteri bir kadın. Evliliği dağılmak üzere olan bir kadın karakteri oynuyoruz. Bu süreç içinde yaptığımız seçimlere bağlı olarak hikâye şekilleniyor. Oyunda gidebileceğiniz çok fazla yol var. Bunlardan bazıları şöyle; sadece erkeklerle takılan biri olabilirsiniz, lezbiyen ve trans bireylerle takılan biri olabilirsiniz. Tabii bunların hepsini aynı anda yapmanız da mümkün ancak dediğim gibi bunlar tamamıyla oyuncunun zevkine bırakılmış. İsterseniz kocanıza sadık kalıp evliliğinizi toparlayın, - bence bunu tercih etmeyin :D- isterseniz erkeklerle, isterseniz de kadınlarla takılın.

Açıkçası ben oyunun bu yönünü çok sevdim. İstemediğiniz içeriği görmüyorsunuz. Oyunumuzun hikâyesi ise gayet hoştu. Genel anlamda hikâyedeki çoğu unsur aceleye getirilmişti. Yapımcımız karakterlerini güzel bir şekilde tanıtıyor; bazı yerlerde karakterlerin neler yaşadığını görmeniz de mümkün oluyor, bu kısımların biraz daha uzun olmasını isterdim ancak hiç olmamasından iyidir. Eğer hikâyedeki unsurlar bu kadar aceleye getirilmiş olmasaydı oyunumuz top tier bir yapım olabilirmiş. Hani yemek yaparsınız da bir şeyi eksik olur ya, işte oyunumuzun hikâyesi bana tam anlamıyla onu hissettirdi. Aradığım tadı bulmaya çok yaklaştım ancak tam anlamıyla o tadı bulamadım.

Oyundaki karakterlerin modellemelerini gerçekten çok beğendim. Hareketli animasyonlar için uğraşılmış ancak birkaç sahne haricinde oyunumuzdaki çoğu animasyon sahnesi ortalama kalmış. Tabii bu oyunumuzun görsel sahnelerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Oyunun animasyonsuz sahneleri gerçekten çok güzel. Özellikle içlerinden bazıları iştah kabartan türden olmuş.

Özellikle mazlum bir kadından, ayağı yere basan bir kadın karaktere evrildiğimiz yolu oynamaktan çok keyif aldım. Tabii oyundaki tek ayağı yere basan ve mücadeleci olan kadın karakter biz değiliz. Yanımızda da çok akıllı kadınlar var. Sanırım bundan dolayı ''kadın gibi kadının, kadın sevgilisi olur'' mottosuyla oyunu oynadım :D Oyunumuzdaki futa içeriğini herkes beğenmeyebilir, özellikle eşcinsellik yolundan gidersiniz bunu görmeniz muhtemel. Açıkçası ben oyunumuzdaki Sienna karakterini ve onun hikâyesini çok beğendim. Hikâyemizi etkileyici kılan şeylerden biri onun hikâyesi oluyor.

Oyunumuzun arka planında müzikleri bulunuyor, ayrıca oyunumuz yaklaşık 2-3 saat kadar sürüyor. Oyunda çok fazla son var. Yaptığınız seçimlere bağlı olarak oyunda bir nevi son beğeniyorsunuz. Oyunun sonuna ulaştığınızda birçok son göreceksiniz, eğer o sonları tetikleyecek bir şey yapmadıysanız o sonları açamıyorsunuz. Diyelim ki kadınlara yürüdünüz, erkeklere yüz vermediniz; oyunun sonunda, örneğin ''Derek'' diye bir son olacak, üstüne tıkladığınız zaman oyun sizlere '' Bu sonu açmak için gerekli seçimleri yapmadın.'' diyecek.

Evet, elimizde çerezlik bir oyun var. Oyunumuzun herkese hitap eden bir yönü var. Bence şans verilmesi gereken bir oyun. Beklentilerinizi çok yükseklere çıkarmayın. Çerezlik bir oyuna göre yapımcımız bence çok iyi bir iş çıkarmış.

Oyunumuz final verdi ancak sitemizde şu an güncel değil, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır :)
 
Üst Alt