Çeviri listesine alındıysa bile bilgi veremiyoruz.Hocam baya bir insan çevirisini talep etmiş hâlâ çeviri listesine alınmadı mi?
Su ülkesini nasıl geçtin hep aynı şeyleri yapıyorumAteş krallığındayım azula bana farmı emanet ettikten sonrasïnı bi türlü geçemedim takıldı oyun orda amk iroh amcaya ulaşmam lazım diye düşünüyorum ama nasıl
İngilizce oyunlarda genelde hile olmuyor.Hileli mi oyun
Editöre bildirildi en kısa sürede düzeltilecektir.Mega linki patlamış
Güncellendi. İyi oyunlarMega linki patlamış
Oyunda çok fazla metin olduğu için çevirisi hayli hayli bir emek istiyor. Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır.Hey admin lütfen bu oyunun türkçe çevirisi yapın.
Oyunun biraz reklamı yapılsa aslında oldukça talep geleceğini düşünüyorum. Avatar çok popüler bir yapım beta sürecinde de birçok üyenin ilgisini çekecektirOyunda çok fazla metin olduğu için çevirisi hayli hayli bir emek istiyor. Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır.
Dediğin gibi üyelerin haberi olsa talep gelebilir.Oyunun biraz reklamı yapılsa aslında oldukça talep geleceğini düşünüyorum. Avatar çok popüler bir yapım beta sürecinde de birçok üyenin ilgisini çekecektir
Oyun Türkçe'ye çevirilcek mi cok güzel bir oyun cunkuÇok farklı bir teması var, sevdim
Çok fazla talep gelirse değerlendirmeye alınabilir.Oyun Türkçe'ye çevirilcek mi cok güzel bir oyun cunku
Editörümüze bildireceğim en kısa sürede düzeltilecektir.Mega bozulmuş sanırım