LfkCn
Kayıtlı Üye
final verdi oyun. siteye her türlü geliyor oyun aşırı sıkıntılı çıkmadıysa tabi isteğe ve ilgiye göre.Harikaydı, kesinlikle tavsiye ederim. Final ya da gelecek güncelleme hakkında bilgi var mı?
bu mesaj da bi istek mesajı olsun..
Son Konular
final verdi oyun. siteye her türlü geliyor oyun aşırı sıkıntılı çıkmadıysa tabi isteğe ve ilgiye göre.Harikaydı, kesinlikle tavsiye ederim. Final ya da gelecek güncelleme hakkında bilgi var mı?
Şuan aktif bir etkinlik var onunla gelecek az kaldıF.I.L.F finali ne zaman yayınlanır diğer sitelerde yayında
hangi sitelerdeF.I.L.F finali ne zaman yayınlanır diğer sitelerde yayında
Söylemem yasak araştır bulursun zatenhangi sitelerde
Milfy City oynadıysan onun yan sanayisi bir oyun diyebilirim. Konular içerikler hepsi hemen hemen aynı denecek düzeyde. Çerezlik bir oyun yani pek bir hikaye beklemeden oynamana bakarkadşlar selam ben bu oyuna hep önyargılı davranmıştım sizce güzel mi oyun? çerezlik mi yoksa
Oyunun Türkçe rehberine bakmayı dene. Orada yazıyorya tarif diye bi senaryo var yemek yapacük nasıl ypaıcaz
Net bir tarih veremiyoruz maalesefNe zaman ücretsiz olarak düşer![]()
Yukarıda yazdığım aynı şey geçerline zaman ücretsiz olucak oyun fınal verdı
Oyunun Discord sunucumuzdaki '#türkçe-rehberler' kanalında rehberi mevcut, oradan bakabilirsin.Striptiz kulüp anahtarını arayacagim fakat odaya giremiyorum gorevler ilerlemiyor bir de samanthayi laptoptan nasıl izleyecegiz bununla ilgili uygulamayi bulamiyorum