MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman gelecek
Net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman gelecek
Daha hızlı yardım alabilmek için discord sunucumuza katılıp yardım kanalına yazabilirsin.courtney uygun temalı kostum olayı nasıl yapılıyor
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında oyunun 0.13 sürümüne ait rehber mevcut.courtney uygun temalı kostum olayı nasıl yapılıyor
vip paketi almak için beta da bi kaç güzel oyun olmasını bekliyorum cevirisi olursa güzel olurMerhabalar;
link ler kapalı bilginize birde güncelleme geldi bilginize..
Linklerde bir sıkıntı yok. Türkçesinin ne zaman güncelleneceğine dair net bir tarih yok.Merhabalar;
Linklerde bir problem yok. Türkçe oyunlarımızı en kısa sürede güncelleyip yayınlamayı hedefliyoruz ama net bir tarih veremiyoruz.Merhabalar;
Yeni sitemiz çok kısa zamanda açılacak oraya bolca içerik gelecek.vip paketi almak için beta da bi kaç güzel oyun olmasını bekliyorum cevirisi olursa güzel olur
Yeni sitemiz yakında açılacak duyuruları forum üzerinden takip edebilirsiniz.vip paketi almak için beta da bi kaç güzel oyun olmasını bekliyorum cevirisi olursa güzel olur
Türkçesinin ne zaman geleceğine dair net bir tarih yok.Bu oyunun devamı kesin gelmeli aşırı beğendim süper
Discord sunucumuzda oyunun rehberine bakabilirsiniz.Ben baktım oyuna ama görevlerin nerede yapılacağını göstermiyor
Oyunun rehberine baktınız mı?Candi nin görevi yapmaya çalışıyorum ama bir türlü striptiz kulübünü bulamıyorum acil cevap veririmisizini
Baktım olay da orda zaten gece kulübüne gidiyorum ama striptiz kulübünü yokOyunun rehberine baktınız mı?
Discord sunucumuzdaki yardım kanalına yazıp oyunu oynayanlardan yardım alabilirsiniz. Ben oynamadığım için bilemiyorum.Baktım olay da orda zaten gece kulübüne gidiyorum ama striptiz kulübünü yok
Ben discord kullanmayı bilmem başka birisi yardımcı olursa sevinirim yoksa sinirden silicem oyunuDiscord sunucumuzdaki yardım kanalına yazıp oyunu oynayanlardan yardım alabilirsiniz. Ben oynamadığım için bilemiyorum.
Sizin yerinize sordum, cevap geldiğinde geri dönüş yapacağım.Ben discord kullanmayı bilmem başka birisi yardımcı olursa sevinirim yoksa sinirden silicem oyunu