Oyun şu an beklemede, yakın bir zamanda güncellenmez.Ücretsiz bir şekilde türkçe güncelleme ne zaman gelir
Ayn bende onları bi türlü geçmiyor ama internetten araştırdığin zaman Melisa ile randevu yapmış adam bence bu konuda adult yapımcıların böyle sorunları çözmesi lazım her oyunun rehber yardımcısı olması lazım şimdi discord derseniz ordada çok şey çünkü yükledim bağlantıya tıkladığında hiç birdey cikmiyor sadece daveti kabul ediyorum o kadar başka bi gelisme yokHİKAYESİ GAYET GÜZEL AMA SON SAHNEDEN SONRA O İKİ KIZI HİÇ İYİ ŞEYLER BEKLEMİYOR BENCE
Şubat 2021 galibason güncelleme ne zaman geldi
En son 23.02.2021 tarihinde güncellendi.Şubat 2021 galiba
Milf City gibi bişey oldu buda güncelleme gelene kadar perişan oluyoruz bide yapımcıları diğer yeni oyunlarıyla daha ağır ilgileniyorlarBu oyun unutuldu mu ya
Daha hızlı yardım alabilmek için Discord sunucumuza katılıp yardım kanalına sorabilirsiniz.Ya bu pasta tarifini biri versin bşze
Yapımcı oyun hakkında uzun süredir bir bilgi paylaşmıyor diye biliyorum.milf city tarzında oyun bitirdim ama unuttum ya yeni sürümü çıkacak mı o sürümü oynamak istiyorum
Sadece yeni sürümü yükleyip kurmanız yeter.Oyunu nasıl guncelleyebilirim bende eski sürüm varda