CumaLee
Yazılımcı
Odasına gidiniz.melissa ile duş bir türlü yapamıyorum gelmiyor
Odasına gidiniz.melissa ile duş bir türlü yapamıyorum gelmiyor
Bozuk olan linkler düzeltiliyor zaten normalde de.Nisan ayı etkinliğinde tüm yapay zeka oyunlarına da düzeltme gelecek mi? Çünkü bazı oyunların linkleri bozuk indirilmiyor.
Maalesef yok.yeni sürüm ne zaman gelir acaba tahmini bi tarih varmıdır?
Angelica's Temptation da sorun var ara ara deniyorum fakat hala düzeltilmedi de. Vpn ile de denedim normal olarakta fakat link bulanamadı hatası veriyor girinceBozuk olan linkler düzeltiliyor zaten normalde de.
Konu açıklamasında bulunan rehberden yapmanız gereken şeyleri öğrenebilirsiniz.merhabalar oyunda görev warmı warsa nereden bakıyoruz
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Lütfen yardımcı olun kavga sahnesi hiç bir şekilde geçilmiyor telefondan oynuyorum yumruk ikonuna bassam da geç algıladığı için geçemiyorum
diğer oyun hangisi?Yapımcı şu an diğer oyunu ve bu oyunu üzerine çalışıyor, diğer oyununda %45'e ulamış. Biraz daha vakti var diyebiliriz.
Altered Destiny adlı oyun, burda var mı bilmiyorum.diğer oyun hangisi?
Konu açıklamasındaki rehberde her şey yazıyor.Bu candy sırfıntısına ne kadar alkol veriyorz beyler usandım bütün parayı yedi fallik
Daha belli olmayan karakter tanışmadığımız karakterleri soru işareti olarak gösteriyor.Soru işareti deki mi
Net bir tarih yok şu an için.Güncelleme ne zaman gelir tarih bellimi?