Phoenix
Moderatör
Editör
Clone app uygulamasını yükleyip öyle deneyin.gerekli izinleri vermeme rağmen izin verilmedi diyor ve oyundan çıkış yapıyor
Son Konular
Clone app uygulamasını yükleyip öyle deneyin.gerekli izinleri vermeme rağmen izin verilmedi diyor ve oyundan çıkış yapıyor
Fotoğraf çekimlerinden sonra Biff'in yanına gitmemeyi seçin, zaten oyun içi puan yetmediği için oradaki bütün seçenekler kilitli olmalı. Oyun tıkanacaktır yanına gitmeyi seçince.2. bölümde biff ile olan (onunla çalıştığı sürece iyi kız olma) seçenekleri çok büyük olduğu için ekran dışına çıkıyor ve altta ki seçenekler kısmı da kaybolduğu için orada takılı kaldım hiçbirşey yapamıyorum cihaz 6.1 inç ekranım var ona göre bi düzeltme yaparsanız daha iyi olur
Üçüncü sezonu direkt olarak kurup oynayamazsınız, boyutunun yüksekliğinden kaynaklı olarak manuel kurulum gerektiriyor. Kurulum talimatlarına harfiyen uymanız lazım.Androidde 3. Sezon açılmıyor clone applada denedim ama izinleri verdiktens onra uygulama yanıt vermedi diyip atıyor oyundan
Clone.app yükleyin telefonunuzaArkadaşlar 2. Bölümü yükledim izin verilmedi diyip atıyor yardımcı olabilir misiniz
Hocam dediğini yaptım şimdi de oyuna gitmiyor adult oyun iyi oyunlar dediği ana ekranda kalıyorClone.app yükleyin telefonunuza
Logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işlenmekte, beklemeniz gerekiyor.Hocam dediğini yaptım şimdi de oyuna gitmiyor adult oyun iyi oyunlar dediği ana ekranda kalıyor
Yanlış hatırlamıyorsam belirli günleri olması lazım, görevde belirtiyordu. Not defteri simgesinden görevleri kontrol et.bölüm 2'de janeden restoran bileti alıp restorana gidiyorum ama görevde ilerleme olmuyor nasıl çözücem bilen var mı takıldım burada
Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal bu durum, eski oyunlarımızda sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyaç var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi olsa da biz genel olarak daha basit çözüm olduğu için Play Store üzerinden 'Clone App, Multi App-Space' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarak sorunu çözmenizi öneriyoruz.Bölüm 2 de Gerekli izin verilmedi hatasını nasıl çözeriz?