Fashion Business Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Fashion Business Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 3 v9
H

haricurey

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
2. bölümde biff ile olan (onunla çalıştığı sürece iyi kız olma) seçenekleri çok büyük olduğu için ekran dışına çıkıyor ve altta ki seçenekler kısmı da kaybolduğu için orada takılı kaldım hiçbirşey yapamıyorum cihaz 6.1 inç ekranım var ona göre bi düzeltme yaparsanız daha iyi olur

F

fffsinyooorboey

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0₺
Androidde 3. Sezon açılmıyor clone applada denedim ama izinleri verdiktens onra uygulama yanıt vermedi diyip atıyor oyundan

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
2. bölümde biff ile olan (onunla çalıştığı sürece iyi kız olma) seçenekleri çok büyük olduğu için ekran dışına çıkıyor ve altta ki seçenekler kısmı da kaybolduğu için orada takılı kaldım hiçbirşey yapamıyorum cihaz 6.1 inç ekranım var ona göre bi düzeltme yaparsanız daha iyi olur
Fotoğraf çekimlerinden sonra Biff'in yanına gitmemeyi seçin, zaten oyun içi puan yetmediği için oradaki bütün seçenekler kilitli olmalı. Oyun tıkanacaktır yanına gitmeyi seçince.

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Androidde 3. Sezon açılmıyor clone applada denedim ama izinleri verdiktens onra uygulama yanıt vermedi diyip atıyor oyundan
Üçüncü sezonu direkt olarak kurup oynayamazsınız, boyutunun yüksekliğinden kaynaklı olarak manuel kurulum gerektiriyor. Kurulum talimatlarına harfiyen uymanız lazım.

0

00mali0012

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
3 sezon indirdim kurulum talimatlarını harfiyen yaptım ama uygulamayı açınca durduruldu diyip kapanıyor

Bloody1010101

Bloody1010101

HornyCraft Türkçe
Being a Wife Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
Episode 5 bile çıktı biz hala 3. Bölümü oynayamıyoruz şu oyuna biraz özen gösterirseniz sevinirim 67 sayfa yazı var yani

Z

zeno68

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar 2. Bölümü yükledim izin verilmedi diyip atıyor yardımcı olabilir misiniz

S

starbum

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bölüm 2'de janeden restoran bileti alıp restorana gidiyorum ama görevde ilerleme olmuyor nasıl çözücem bilen var mı takıldım burada

M

muratt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bölüm 2 de Gerekli izin verilmedi hatasını nasıl çözeriz?

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Hocam dediğini yaptım şimdi de oyuna gitmiyor adult oyun iyi oyunlar dediği ana ekranda kalıyor
Logomuzun olduğu ekranda oyun dosyaları işlenmekte, beklemeniz gerekiyor.

bölüm 2'de janeden restoran bileti alıp restorana gidiyorum ama görevde ilerleme olmuyor nasıl çözücem bilen var mı takıldım burada
Yanlış hatırlamıyorsam belirli günleri olması lazım, görevde belirtiyordu. Not defteri simgesinden görevleri kontrol et.

Bölüm 2 de Gerekli izin verilmedi hatasını nasıl çözeriz?
Android'in son sürümlerini kullanıyorsanız normal bu durum, eski oyunlarımızda sağlıklı şekilde çalışıp oyun içi ayarlarınızı ve ilerlemenizi kaydedebilmek için dosya erişimine ihtiyaç var ancak Android 13 ve 14'te dosyalara erişim kısıtlı oluyor. Bu erişim kısıtlamasını kaldırmanın birden fazla yöntemi olsa da biz genel olarak daha basit çözüm olduğu için Play Store üzerinden 'Clone App, Multi App-Space' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarak sorunu çözmenizi öneriyoruz.

Üst Alt