Falling Undercover: Nox Syndicate Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Falling Undercover: Nox Syndicate Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.08.0
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
fallingundercovertr.jpg

GENEL BAKIŞ

Neo Elysia kaos içinde. Yolsuzluk ve suç her yerde. Vatandaşlar her gün daha az parayla geçinmek için mücadele ediyor ve acı çekiyor. Bir kahramana ihtiyaçları var... ve bir kahramanları var. AEGIS ajanı Luna Virelith, hayatını Nox ve diğer suç örgütlerini durdurmaya adamıştır. Son nefesini verene kadar bu pisliklerin hepsini yenip yakalayacaktır. Bu yüzden, trajik bir olaylar zinciri, gizli görevle Nox Örgütü'nü içeriden çökertmek için hayatta bir kez karşılaşılacak bir fırsat ortaya çıkardığında, o geri adım atmaz. Hayatının aşkı Aiden ile birlikte karanlığa doğru bir maceraya atılırlar. Ama o karanlıktan çıktığında, aynı kişi olacak mı?

Güncellenen Tarih: 06.02.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.08.0
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.93 GB
Oyun Boyutu APK: 1.50 GB
Tahmini Oynanış Süresi: 3-6 Saat

Oyun Konuları
2dcg, Animated, Male protagonist, Sci-Fi, Big ass, Big tits, Netorare, Groping, Vaginal sex, Teasing, Pov, Mobile game, Male domination, Cheating, Corruption

Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Falling Undercover: Nox Syndicate oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

WINDOWS
CLOUD - PIXELDRAIN

ANDROID
CLOUD -
PIXELDRAIN

GÖRSELLER

cg00_01.jpg cg01_01.jpg cg04_01.jpg cg05_insert_02_alt.jpgcg12_insert_06.jpg cg20_02.jpg cg21_01.jpg cg35_01.jpg

Son düzenleme:
C

caglars

HornyCraft Türkçe
Being a Wife Türkçe
Pale Carnations Türkçe Beta
Kredi
0₺
Android'de bazı sahnelerde sorun var siyah ekran sadece yazılar gözüküyor

H

Haiderr1

Kredi
60₺
Buradan özel mesaj yoluyla veya Discord sunucumuz üzerinden kayıt dosyası iletebilirseniz ilgilenelim.
Oyundaki bütün özel sahnelerin animasyonlu hareketli sahneleri siyah ekran oluyor sadece başı ve sonunda bir resim gözüküyor sahnelerin emin olmak için baştan sona atlayarak kontrol ettim oyunu her özel sahne aynı şekilde siyah ekran oluyor sadece çeviri altta gözüküyor ama hareketli sahneler siyah ekran oluyor lütfen düzeltebilir misiniz

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Oyundaki bütün özel sahnelerin animasyonlu hareketli sahneleri siyah ekran oluyor sadece başı ve sonunda bir resim gözüküyor sahnelerin emin olmak için baştan sona atlayarak kontrol ettim oyunu her özel sahne aynı şekilde siyah ekran oluyor sadece çeviri altta gözüküyor ama hareketli sahneler siyah ekran oluyor lütfen düzeltebilir misiniz
Bahsettiğim gibi, hataya ait ekran görüntüsü ve kayıt dosyasına ihtiyacımız var. Betadaki her oyunu detaylıca test etmemiz mümkün değil.

H

Haiderr1

Kredi
60₺
Bahsettiğim gibi, hataya ait ekran görüntüsü ve kayıt dosyasına ihtiyacımız var. Betadaki her oyunu detaylıca test etmemiz mümkün değil.
Bütün hareketli sahneler aynı şekilde başında sadece resim gözüküyor hareketli kısma geçince siyah ekran oluyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Bütün hareketli sahneler aynı şekilde başında sadece resim gözüküyor hareketli kısma geçince siyah ekran oluyor
İlettiğin video için teşekkürler, not aldım hatayı. Mümkün olan en kısa sürede ilgileneceğiz ancak şunu da söylemiş olayım, hatayla ilgilendikten sonra muhtemelen silmek zorunda kalacağım mesajını. Her ne kadar paylaştığımız içerikler yasal yaş sınırı dahilinde cinsellik, çıplaklık barındırsa da site içerisinde müstehcen içerik paylaşımına izin vermiyoruz. Özel konuşma yoluyla atman daha iyi olabilirdi. :D

H

Haiderr1

Kredi
60₺
İlettiğin video için teşekkürler, not aldım hatayı. Mümkün olan en kısa sürede ilgileneceğiz ancak şunu da söylemiş olayım, hatayla ilgilendikten sonra muhtemelen silmek zorunda kalacağım mesajını. Her ne kadar paylaştığımız içerikler yasal yaş sınırı dahilinde cinsellik, çıplaklık barındırsa da site içerisinde müstehcen içerik paylaşımına izin vermiyoruz. Özel konuşma yoluyla atman daha iyi olabilirdi. :D
Ah kusura bakmayın dikkat ederim birdaha

H

Haiderr1

Kredi
60₺
Düzeltildi mi hata acaba

R

raul00

That New Teacher Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
10₺
Hata düzeltmelerini Discord sunucumuzdan duyurduğum için buraya ekstra olarak yazmamıştım ama evet, düzeltildi.
Android için pixeldrainden indirdim aynı hata var bende animasyon sahnelerinde siyah erkan

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
24₺
A

ardacann3431

Eternum Türkçe
Kredi
60₺
hocam erişim hakkınız bulunamamktadır yazısı alıyorum

Üst Alt