Eternum - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.
Güncel Sürüm Bilgisi
0.7.5
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
Eğer orada bulamazsanız #oyun kanalından oynayan kişilerden isteyebilirsiniz.

L

Lilo90

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.4 Sürümün türkçesi ne zaman gelir.

G

gingahagane

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.4 sürümünün türkçe çevirisi gelmiş galiba, ben 0.3'ü bitirmiştim şimdi aynı saveden devam etmek için ne yapmam gerekiyor?

E

eyupcanozcan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
V.06 İle ilgili bir gelişme var mı sonu çok heyecanlı bitti :oops::eek::unsure:o_O

H

Hjklmd

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam avis raiko diye iki kız vardı hangi oyundaydı onlar bilen acil cevaplasın

Curtas

Curtas

Laik-Darbeci
Kredi
0$
Gurmelerin tercihi. Alternatif bir windows linki alabilirmiyiz ?
😄

B

Beratgnd05

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İndiremiyorum windows linki güncellermisiniz size zahmet

CenQ

CenQ

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Türkçe kaldığım yerden devam etmek istedim ama hata veriyor her yerde 0'dan başlamak zorunda kaldım...

Arles38

Arles38

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyun adult oyunlarında benim en sevdiğimdir. Baş tacıdır baş. Boyumu uzatırım ki daha da göğe ersin bu oyun. Mizahı, müziği, efektleri, hikayesi, plot twisti, çarlar Ve LUNAM. Herşey mükemmel. Bu oyun 1 dir 1. Ne zaman biter bilmiyorum ama caribdis yapana kadar bu oyundan iyisi benim için yok. Güzelim Luna oyunu oynatan ana etken olsa da benim için hikayesi yine çok iyi. Oynayın. Oynattırın.

Üst Alt