Hakikoko
Eternum Türkçe
Divine Heel Türkçe
Patreon da daha %68 de diyor yapımcı0.9 sürümü ne zaman gelir bilgisi olan var mı? Yada % kaçta
Son Konular
Patreon da daha %68 de diyor yapımcı0.9 sürümü ne zaman gelir bilgisi olan var mı? Yada % kaçta
Ne demek paşam Kıbrısa değer bir oyun.Harika oyun, Allah razı olsun.
8.5 Güncellemesi bugfixle alakalı bir güncelleme. Biz çevirirken hataları kendimiz ayıkladığımız için bugfixe gerek yokselamlar 0.8.5'in türkçe güncellemesi gelmeyecek mi?
teşekkür ederim bilgilendirme için8.5 Güncellemesi bugfixle alakalı bir güncelleme. Biz çevirirken hataları kendimiz ayıkladığımız için bugfixe gerek yok
9.0 Sürümü ile beraber yeni içerikler gelecek, o zaman Türkçeye çevirip yayınlayacağız.
Oyun henüz 2 saat önce yayınlandı, mod daha yapılmadı. Muhtemelen yarın veya sonraki gün mod çıkar, tekrardan modlu haliyle ekleriz.mod varmı acaba oyunda doğru seçenekleri belirten?
Merhaba oyunu kurdum ancak bir problem var siyah ekranda kalıyor dosyayı düzgün attım üstelik.
Android→Data→eternum→Files→game yolu değil mi hocam ? game yolu yoktu kendim oluşturdum. Ki eternumun adında ki dosyaları dahi taradım tek bu dosya vardı
Merhaba, bugün veya yarın mod çıkacak. Oyunun PC ve APK sürümüne mod ekleyip tekrar linkleri güncellerken diğer kurulumsuz APK linkleri de eklenecek.Merhaba benim Xiaomi telefonu olduğu için data files hatası veriyor o yüzden verdiğiniz komutları yapamıyorum isminden olan yolları da olmuyor kurulumuz şeklini yükleme şansınız varmı acaba?
Hemen bir üst mesajını okursan cevabını alırsın. İkinci olarak da 1 saat önce linkleri yeniledik APK'nın, tekrar indirdiğinde o sorun ortadan kalkmış olması gerekiyor.Aynı hatayı bende yaşıyorum para verdim sonuçta lütfen linkleri güncelleniyip zip dosyası olmadan direk apk yükleme atın böyle olmaz
Ben apk versiyonu bekliyorum. Gördüm birdaha indirip aynı işlemi yapacağım rapor ederimHemen bir üst mesajını okursan cevabını alırsın. İkinci olarak da 1 saat önce linkleri yeniledik APK'nın, tekrar indirdiğinde o sorun ortadan kalkmış olması gerekiyor.