Eternum Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Eternum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9
A

ayzek0011_

No Mercy Türkçe
Eternum Türkçe
Kredi
30₺
Abi şu linkleri guncelleyin artık nolur

M

mertbldr

No Mercy Türkçe
lust sezon 4
Eternum Türkçe
Kredi
30₺
Hocam sadece metin gözüküyor sahne veya fotoğraflar yok siyah ekran var

L

Linkey

Güncelleme Abonesi
That New Teacher Türkçe
Eternum Türkçe
Kredi
30₺
Oyun ne zaman düzelir tahminen?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyun düzelmeyecek galiba şu an kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum adminler bugün yarın hallediyoruz diyorlar ortada birşey yok lanet oyunu oynayamıyorum 🤦
Oyun ne zaman düzelir tahminen?
Oyunun şu anda düzeltilmiş hali Düşük boyutlu android linklerinde mevcut. Kurulum gerektiren apksında kurulum dosyasında yaşanan hatalar giderilmeye çalışılıyor bu hatanın kaynağı bizle alakalı olmadığı için ( Android 14 sürümü problemi) şu anda işe yarar bir yol arıyoruz ve Modlu bir şekilde yakın bir zamanda siteye eklenecektir. Şu anda en mantıklısı düşük boyutlu android linkinden yüklemeniz.

A

ayzek0011_

No Mercy Türkçe
Eternum Türkçe
Kredi
30₺
Oyunun şu anda düzeltilmiş hali Düşük boyutlu android linklerinde mevcut. Kurulum gerektiren apksında kurulum dosyasında yaşanan hatalar giderilmeye çalışılıyor bu hatanın kaynağı bizle alakalı olmadığı için ( Android 14 sürümü problemi) şu anda işe yarar bir yol arıyoruz ve Modlu bir şekilde yakın bir zamanda siteye eklenecektir. Şu anda en mantıklısı düşük boyutlu android linkinden yüklemeniz.
Tamamda admin düşük boyutluda görüntü kalitesinin kötü olduğu söylendi eternum zaten Süper qrafiklo değil daha da kötü görüntü ile oynamak işkence olmaz mı?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Tamamda admin düşük boyutluda görüntü kalitesinin kötü olduğu söylendi eternum zaten Süper qrafiklo değil daha da kötü görüntü ile oynamak işkence olmaz mı?
Bunun ayrımını yapacak kadar androidle oyun oynamadım. Benim size verebileceğim öneri grafiklerden ya da oyun kalitesine önem veriyorsanız hiç yoktan ucuza bir bilgisayar almanız.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
KaanGNS

KaanGNS

Eternum Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
300₺
Ben bu Xiaominin anasını avradını da erişim reddini de

KaanGNS

KaanGNS

Eternum Türkçe
Moonripple Lake Türkçe
Kredi
300₺
Hayır oyunu kurdum her şeyi yaptım falan ilkinde giremeden attı sonra devamını okuduğumda rpa dosyasını gidip dediğiniz yere atacakken erişim reddedildi hatası aldım düzelmiyor olmuyor birdaha zip ile inen bir oyundan uzak duracağım a*

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Hayır oyunu kurdum her şeyi yaptım falan ilkinde giremeden attı sonra devamını okuduğumda rpa dosyasını gidip dediğiniz yere atacakken erişim reddedildi hatası aldım düzelmiyor olmuyor birdaha zip ile inen bir oyundan uzak duracağım a*
Kurulum için yazılan txtde ne yazıyor gösterebilir misiniz

B

blnhens

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
full hali ne zaman çıkar? birde full hali çıkınca ücretli olmaya devam mı edecek bilen biri yazabilir mi

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
full hali ne zaman çıkar? birde full hali çıkınca ücretli olmaya devam mı edecek bilen biri yazabilir mi
Oyunlar, geliştiricileri tarafından güncelleniyor sürekli olarak. Hiçbir oyunun ne zaman final vereceğini bilemeyiz, geliştirme sürecine bağlı bir durum. Her güncelleme sonrası Türkçe yerelleştirmesini yaptığımızda bir süre betada kalır oyunlar, beta süreci bittiğinde herkese açılarak ücretsiz olur.

0

0.0.7

Eternum Türkçe
Kredi
40₺
Merhaba,

Android kisiminda oyunun düşük boyutlu versiyonu kaç GB, yüksek boyutlu versiyonu kaç GB ?

turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Kredi
20₺
Efsane oyun 1 sezonu bitirdim 2 sezon ne zaman gelir devamını isteriz acayip sardı oyun

Yakari35

Yakari35

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Tam olarak 3 hafta önce güncellenmiş oyun yani şuan para ile sattığınız sürüm olan 9.0 sürümü eski sürüm demem o ki
beta süreci olsun olmasın demiyorum ama oyun güncelleniyo siz hala cıkartmıyosunuz betadan eski sürümü betada tutmaya devam ediyosunuz bu bana biraz mantıksız geliyo acıkcası
Yıllardan beri üyenizim sevgiler....

Üst Alt