ETERNUM MC VS BEİNG A DIK MC - HANGİSİ DAHA İYİ ANA KARAKTER? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

ETERNUM MC VS BEİNG A DIK MC - HANGİSİ DAHA İYİ ANA KARAKTER?

  • Konuyu başlatan Hasaki
  • Başlangıç tarihi

Hangisi daha iyi ana karakter?

  • Eternum Mc

    Oylama: 70 33.7%
  • Being a DIK Mc

    Oylama: 138 66.3%

  • Kullanılan toplam oy
    208
Hasaki

Hasaki

Moderatör
Katılım
14 Kas 2020
Mesajlar
667
Çözümler
1
Tepki puanı
179
Konum
Eternum World
Puan
0
Kredi
24$
KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ

Eternum mc

Zeki, atletik, yakışıklı, cesur, gözü pek, ileriyi düşünerek hareket eden, dava adamı, azgın, seks canavarı

Badik mc
Atletik, karizmatik, anlık düşünceleri ile hareket eden, yarını yokmuşcasına yaşayan, azgın, ırz düşmanı, seks canavarı

AİLE VE ARKADAŞ İLİŞKİLERİ
İki ana karakterimiz de aile konusunda biraz yaralı. Badik mc, annesi onu doğurduktan sonra vefat etmiş babası ile birlikte yaşayan sıradan fakir bir genç. Eternum mc nin durumu ise biraz daha kötü; zira annesi doğum yaptıktan kısa bir süre sonra onu terk etmiştir. Babası ise tam bir işkolik olduğu için onunla fazla ilgilenmez ve eve çok az uğrardı. Bu konusunda badik mc nin en büyük avantajı Neil gibi bir babası olması. Ha bir de onu çok ama çok (!!) seven dedesi.

Arkadaş ilişkilerine baktığımızda ise 2 ana karakterimizin de sayko bir yakın arkadaşı var, uyumları harika. Badik mc yine bu konuda daha avantajlı çünkü yanında DIK üyeleri var; kendilerini aile gibi tanımlayan. Aileleri bahsettikleri kadar sağlam mı onu da beraber öğreneceğiz.
Kızlarla olan ilişkilerine girmeyeceğim bile iki oyunu da oynayanlar bilir nasıl bir çevreleri olduğunu.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
İki ismin de atletik özelliklerinin iyi olduğunu belirtmiştik ama hangisi daha iyi bakalım.
Badik mc geçmişinde sürekli babası ile beraber antrenman yapar fiziğine dikkat ederdi. Gel gör ki üniversite hayatı (ve kızlar) onu çok etkiledi. Antrenmanları bıraktı, alkol ve uyuşturucu kullanmaya başladı. Yaptığı tek antrenman sage ile olan seanslar 😋 Neyse ki bir şeylerin farkına varmış olacak ki yeni gelecek bölümlerle birlikte antrenmanlara geri döneceği sinyalini verdi.
Eternum mc ise Kredon'a gelip Eternum adlı oyunu keşfetmeden önce normal bir vücuda sahip sıradan bir gençti. Eternum oynamaya başladıktan sonra nedendir bilinmez daha da kaslanmaya, vücudunu şekle sokmaya başladı. Aynı zamanda eternum World da dövüş becerilerini geliştirdi. Gelişimi kesilecek gibi de durmuyor, 4-5 bölüm sonrası için hazırlıklı olun 🙂

EN İYİ ANLARI
Eternum World da Thanatos ile vs si
Badik mc nin sporcular ile 3vs1 atması

"Bu kadar anlattın olası bir dövüşte kim alır? Ondan bahset" diyorsanız hemen o konuya geçelim.
(Eternum mc nin Eternum World'de sahip olduğu güçleri eklersek müsabaka başlamadan biter xD. Ama adil bir dövüş için normal hallerinden bahsedeğiz)

İki ana karakterimizin de kavga ettiği farklı elemanlar var. Eternum mc nin rakipleri daha kolay olsa da yumruk gücü, sürati, tepki hızı ve dayanıklılığını badik mc den daha iyi görüyorum fakat Badik mc ye gelecek olursak; sporcularla 3vs1 atması, sporcuların başkanı Chad ile vs atması, ( o kadar vurmamıza rağmen herif tek yumrukla bizi yere seriyor ama olsun 🙂) Yeni gelen iri yarı öğrenci Caleb ile girdiği kavga (ki burada da adama onca darbemize rağmen sadece yerinden az bir şey kıpırdadı) vb. Bu konuda eternum mc nin önüne geçiyor.

Şimdi karar verme sırası sizde! Sizce hangisi daha iyi karakter?

screenshot0063-min.pngscreenshot0217-min.png
 
Son düzenleme:
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ara 2022
Mesajlar
314
Tepki puanı
103
Puan
0
Kredi
0$
badik mc'si daha yakışıklı bence ama eternum mc'si daha komik karakter oynarken daha çok eğlendiriyor o yüzden onu seçtim.
 
RedMoon

RedMoon

How I Met Your Mother
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Katılım
29 Nis 2022
Mesajlar
52
Tepki puanı
13
Konum
Mother's House
Puan
0
Kredi
0$
2si bir arada yokmu
 
M

moshimoshi

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Ocak 2024
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
kesinlikle eternum mc si daha oyunu dün bitirdim ve listemde ilk sırayı aldı hikayesi mukemmeldi cidden
 
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2023
Mesajlar
218
Tepki puanı
31
Puan
0
Kredi
0$
İki oyunuda oynamadım ama bence being daha iyi sebebi ise birinin anime grafikleri oyun olması
 
Üst Alt