Her türlü Orta Çağ temasına aç olanlar için denenmesi gereken bir oyun.Orta Çağ temasını seviyorsanız keskinlikle bir göz atmalısınız.Ben her türlü Orta Çağ oyununu sevdiğim için -illa ki adult oyun olmasına gerek yok
- oyunun hemen üstüne atladım.Oyunda bulunan görseller gerçekten çok güzel,karakterler harika modellenmiş ancak oyunun hareketli renderları başarılı değildi.
Oyundaki şeçtiğiniz şeçenekler neredeyse her şeye etki ediyor yani şeçenekleri şeçerken ecel terleri dökebilirsiniz.Oyun durmadan sizi bir şeçim yapmak zorunda bırakabiliyor.Yaptığınız şeçimlere göre de kızlar ile olan ilişkiniz büyük oranda değişebiliyor.Yani şeçimleriniz ile birçok sahneyi kaçırmanız mümkün.Yapımcı ise şöyle bir güzellik yapmış;oyunda ilerken ''Harem'' , ''Ntr'' ya da başka şekilde ilerseniz bile,kaçırdığınız sahneleri episode sonlarında görebiliyorsunuz.
Oyunun hikayesini güzel bulmama rağmen işlenişini ve bitirilişini pek de beğenmedim.Daha iyi sonlar ve daha iyi bir işleniş görebilirdik.Aslında hikaye iyi ama ''oldu da bitti maşallah'' gibi bitirilmişti.Yapımcı keşke oyuna bir episode 3'te eklemiş olsaydı.Şahsi düşüncem olarak hikaye kesinlikle daha iyi işlenmeliydi,oyunda beni üzen tek nokta bu oldu ancak bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor,Orta Çağ temasını sevenler girsin ve kesinlikle oynasın.
Oyunda sevdiğiniz birçok karakter olabiliyor.Oyuna girdikten bir süre sonra çokça sinir olacağınız bir karakter olacak,bu kişi resmen bir ''tecavüzcü'' edası ile bütün kızlara sulanıyor.Episode 1 kısmında bu adamı engellemeniz lazım,çok da zorlayıcı şeçenekleri yok ancak kötü şeçimleriniz ile pek de güzel sahneler görmeyebilirsiniz.Episode 2 kısmında ise belli şeçenekleri açıp kapatabiliyorsunuz,bundan dolayı Episode 2'de kafanız daha rahat oluyor.
İngilizce kısmına gelecek olursak;Dil seviyenizin biraz orta seviyede olması lazım ,en azından bazı kelimeleri anlayabilmelisiniz.Oyunun Translate yardımı ile oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum zira ben oyunu baştan sona çevirerek oynadım.Bazı kısımlarını hiç çevirmedim çünkü anlaşılması kolaydı ancak hiç dil bilmeyenler translate yardımı ile oyunu rahatlıkla oynayabilir.
Oyunu genel anlamda başarılı buldum.Eksiği ise hareketli renderları ve hikayenin aceleye getirilmiş olmasıydı.Oynarken keyif alarak oynadım.Her İngilizce oyunu çevirerek oynama zahmetine kesinlikle girmem ancak oyunun gerek teması,gerekse evreni beni buna itti ve her dakikasına deydiğini söyleyebilirim.Oyunları yorumlarken benden sonra oynayacaklar için eksiklerini söylemeye özen gösteriyorum ancak şunu belirtmem lazım;oyunun eksikleri var ancak kesinlikle oynanmayacak kötü bir oyun değil.Bu kadar detaylı anlatmanın sebebi ise bu tip temaları sevmeyen arkadaşların oyun içeriğini hakkında bilgi alması.
Oyuna kesinlikle bir şans verin.Bütün sonları deneyip oyunu sindire sindire oynarsanız,oyun 4 ila 5 saat arası sürebiliyor.