EraStorm - Episode 1 : SandStorm - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy EraStorm - Episode 1 : SandStorm

Güncel Sürüm Bilgisi
v.2.0
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,176
Çözümler
2
Tepki puanı
2,865
Konum
Rüzgarın savurduğu yaprak parçasında...
Puan
0
Kredi
0$
AdultOyunCeviri89.jpg
GENEL BAKIŞ

Mısır'da turist gezisindeki bazı arkadaşlarınıza katıldınız. Ancak, ziyaretiniz kısa sürmüş gibi duruyor. Oyunda gizem çözmeye odaklandınız.Gizemlerle dolu destansı bir maceraya atıldınız.İyi eğlenceler.İyi oyunlar.

Paylaşılan Tarih: 18.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 2.0
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.59 GB
Oyun Boyutu MAC: 3.57 GB

Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Animated, Big ass, Big tits, Cheating, Creampie, Fantasy, Humor, Interracial, Male domination, Male protagonist, Milf, Monster girl, Multiple endings, Ntr, Oral sex, Romance, Teasing, Vaginal sex
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra EraStorm - Episode 1 : SandStorm oyununu çalıştırın.




İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

MEGA - MIXDROP

MAC

MEGA - MIXDROP


GÖRSELLER

AdultOyunCeviri92.jpg AdultOyunCeviri91.jpg AdultOyunCeviri90.jpg


 
Son düzenleme:
F

full.xp

Kayıtlı Üye
Katılım
3 May 2021
Mesajlar
22
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
0$
My Sweet Neighbors diye bir oyun var sadece seçim yaptıran ve hareket eylemi oyunları nasıl bulabilirim. İndirmek sıkıntılı dün baya indirdim 25 Gb Toz 🤣
Ona benzer oyunlar olursa görev felan sıkılıyorum
 
Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
10 Ağu 2020
Mesajlar
377
Çözümler
4
Tepki puanı
118
Puan
0
Kredi
8$
Sağlam duruyor, denenir ☕
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Mısır mitolojisinden ilham alan oyunumuz ; Mısır Tanrısı Ra, Koku Tanrıçası Bastet ve Ölüm Tanrısı Anubis gibi karakterleri oyunda farklı bir havaya sokarak ve bunları bir hikayeye yedirerek bizlere anlatıyor. '' GleenX Studio'' adlı yapımcımızın ilk oyunu. Açıkçası seçimleri ile beni çok zorlayan oyunlardan bir tanesi oldu. Seçimlerin zorlayıcılığı bakımdan bu oyun oynadıklarım arasında ilk beşe çok rahat bir şekilde girer. Oyunu adeta oynamak için değil de seçimleri nasıl yapsam diye düşünüyorsunuz, aynı zamanda oyunun çok keskin seçimleri var. Bütün karakterler ile bir birliktelik yaşamanız mümkün değil, bundan dolayı ''Maddie'' ve ''Rion'' için ayrı ayrı kayıt dosyaları alın ve bu iki karakterin yolundan devam edin. Oyun sadece seçimleri ile zorlamıyor, aynı zamanda oyunda '' Affinity, Lust, Romance'' gibi karakterlerden alabildiğiniz puanlar var ve bunları açmadan belli sahneleri göremiyorsunuz, bununla birlikte ''Evil'' şeçeneği de oyunda bulunuyor. Bu karakterimizi bir nevi kötü olma yolunda ilerletiyor ancak belli sahneler için buna da ihtiyacınız olacak. Bu sebeplerden ötürü sağ üst kısımda bulunan kalp işaretini sürekli kontrol edin, burada aldığınız puanları görebiliyorsunuz, ''Evil'' puanları hariç.

Açıkçası seçimlerin bu kadar zorlayıcı olması belli oyuncuları ciddi anlamda bayabilir. Çünkü belli yerlerde oyun ''yok şuna ihtiyacın var, yok buna ihtiyacın var'' diyor ve bu gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Birçok kayıt dosyasından gitmediğiniz taktirde oyunu oynarken sahneleri görmek için işkence çekebilirsiniz. Oyunda 11 tane son olduğunu düşünürsek hepsini açmak için bir hayli uğraşmanız gerekiyor.

Oyunumuzun ambiyansı gayet güzel, bütün bir hikaye Mısır'da geçiyor, belli yerlere girip belli şeyler keşif ediyoruz, bununla birlikte de hikaye ilerliyor. Hikayenin başlarında bu ne kadar saçma bir hikaye diyebilirsiniz ya da belli şeylerin çok hızlı olmasından şikayet edebilirsiniz. Hikayenin orta ve sonları doğru geldiğiniz zaman Mısır Mitolojisi ile birlikte hikayenin güzel bir biçimde bağlandığını göreceksiniz. Gördüğünüz belli sonlar sizleri tatmin etmezken, bazıları da sizleri çok tatmin edecek. Oyunumuzun müziklerinin de inanılmaz derecede güzel olduğunu söyleyebilirim, müzikler ile beraber oyunun ambiyansına kendinizi kaptırıyorsunuz.

Oyundaki karakterlerin hepsini genel anlamda başarılı buldum, açıkçası içlerinden bir tanesine bile kötü demem mümkün değil, oyunun hareketsiz animasyon sahneleri de gayet iştah kabartan türdendi. Hareketli animasyon sahneleri için uğraşılmış ancak yapımcının ilk oyunu olduğu için hareketli animasyon sahnelerinin çoğu donuk ve robotumsu kalmış, tabii özellikle oyunun sonlarına doğru çok çok iyi olan hareketli animasyonlar da var, genel anlamda oyunun hareketli animasyonları ortalama derecede ve oyundaki hareketli animasyon sahneleri de çok da fazla değil. Ben genel anlamda oyunun görselliğini, ambiyansını, müziklerini ve hikayenin işlenişini başarılı buldum. Hikaye daha iyi işlenebilir miydi, kesinlikle evet ancak oyunun kendine özgü bir hikayesi olması ve mitoloji ile ilerlemesi benim hoşuma gitti, tabii mitolojiye tamamıyla sadık kalınmamış :D

Genel anlamda oyun bana göre başarılıydı, bütün sonlarını görerek oynamak isterseniz yaklaşık bir gününüzü alır. Sizlere tavsiyem yabancı forumlarda rehber aramanız, açıkçası belli yerlerde oyunun rehberine başvurdum, çünkü oyun seçenekleri bakımından çok karışık. Yapımcımız oyundaki birkaç sonu , şu anda yapmaya devam ettiği oyunu '' SnowStorm'a '' dayandırmış, umuyorum ki ilerleyen oyunlarında hareketli animasyonları daha güzel bir şekilde kotarır.

Şans verilmesi gereken oyunlardan bir tanesi olmuş; hikayesi, müzikleri, ambiyansı ve karakterleri ile oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum. Özellikle bu şekilde mitolojik oyunlar yapan çok fazla yapımcı yok. Bu tarz mitolojiye dayalı fantastik hikayeleri seviyorsanız oyuna bir şans verin derim :) İngilizce bilginiz yok ise oyunu oynamakta zorluk çekebilirsiniz, oyunda çok fazla seçenek olduğu için ister istemez belli yerleri anlamanız çok mümkün olmuyor.
 
T

Tr2222

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ağu 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Oyun çok güzel kaliteli ve hikayesi güzel bir oyundu. Her karakter kendine aşık ettirecek güzellikle ve karakterde. Özellik Maddie'ye aşık oldum. Maddie karakteri başka oyunlarda var mı ? Varsa yazabilir misiniz ? Karakter çok yabancı gelmiyor bana daha önce başka bir oyunda karşılaşmış gibiyim.
 
A

ayi5831

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ara 2023
Mesajlar
14
Tepki puanı
4
Puan
0
Kredi
0$
Türkçesi olsaydı kesin denerdim. aslında çeviri ile oynayabilirim ama normalden çok daha fazla zaman harcamam gerekir. zamanıma değip değmeyeceğine emin değilim ya.
 
Üst Alt