BENİM TOP 20 LİSTEM HER BİRİNE KONUSU GÜZEL DEMEDİM AMA HOŞUMA GİDEN SIRA BU KÜÇÜK DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR
1- Eternum ------------------------( Yani ben bir oyunda bu kadar gülüp eğlendiğini çok az hatırlarım )
2- Being a dik ------------------------( Yani resmen tüm ilişkiler için oynadım ) ama İsabella ve jill
3-Leap of Fate ------------------------( Cece sebebini biliyorsunuz. ve Lexi )
4-College kings ------------------------( Nora Favorim ) Riley - Penelope - tabiki Amber )
5-Deluca family -----------------------( Luna üzümlü kekim ve Gracie ve İsabeli geçemiyorum )
6-University of problems ----------( Tabiiki Rachel ) diğerlerine ayrı save
7- Summer's gone --------------------( Bu kadar kararsız kaldığım nadirlerden ama Robin olmuyor galiba ve Nami )
8-Hillside -----------------------( Charlotte ve ponçik Emma tabiki ) Lucy için ayrı save
kıyamam ona
9-Lust academy -----------------------( Haley tabiki )
10- Lust theory -----------------------( Ellie ve Amy )
11- Summer Heat ------------------( Mia ve Bree )
12 -Welcome to Free Will ----------( Lily Elyce )
13- Heir apparent ------------------( Aga o ne görsel )
14-Project ATMOSPHERE ---------( Yui - Mia Olmuyor galiba. )
15-Acting lessons -------------------( konusu ve Rena Mavi saç rengini sevdiren karakter resmen )
16-Life in Santa County ----------- (Elena - Jasmin)
17-Race Of Life ----------------------- ( Konu güzel heyecanlı )
18-Secret_Reloaded --------------- (Lola - sherry)
19-Lust of Pain ---------------------- ( Lilie ve Bella )
20 - Pine Falls -----------------------( Grace ve Lily)
.
.
.
Ayrıca A.O.A. Academy ama yarım bırakıldı pis konuşurum yorum yapmak istemiyorum
ahhh Jenny... ulan tek girişte tek kişiye sadık yürüdüğüm tek karakterdi oyunu bıraktı ağzının orta yerine küreeen tersiyle vurdumun oğlunun çocukları
Listeye tepelerden girebilecek oyunumdu "where is al it began" ama yenidenmi yaptılar bişey oldu o ne görüntü çirkin karakterler falan? hele güselim Miru ? ya ne oldu o oyuna bana kötü bi versiyonmu denk geldi .02 galiba en son oynadığım. en son miru bi kızla dövüş eğitimi falan hatırlıyorum. örümcek öldürme taktiği falan yapıyorlardı kağıtta
neyse notum olsun