Son Konular
Nerede atıyor? Tam olarak açıklarsanız daha çabuk yardımcı olabilirim.Oyundan atıyor. Sebebi nedir?
Telefonunuz marka modeli nedir?oyun açılıp yeni oyun dediğimde hemen kapanıyor. telefondan oynamak istedim ama olmadı
yok be spoiler sayılmaz konuyu yada ne olacağını söylemedim. küçük bişey sadece oynayanlar varsa pinefall ı güzel bir spoiler olur bence. oyun ya zaten düşünsene bi bölümü geçemeyenler yardım istiyor sen yardım ediyorsun ne olacağını. ve okuyanda spoiler yemiş oluyor böyle düşünürsen. bence bu sayılmaz spoiler hani dizi yada film gibi değil.yinede düzeltmeye çalışırım gönderiyi düzenle gibi bişey varsaSpoiler sayılıyor bu, keşke buna dikkat edip paylaşsan...
Hikayede olan bir şey. Yardım et geç. Bütün sonlar otomatik ayarlı. Bütün kızlara yardım et. Sadece durmadan ilerle. Oyunun işleyişini anlarsın. Yaptığın seçimlerde çok tedirgin oluyorsan eğer seçimlerde kaydet.arkadaşlar bitirenler hatırlıyorsa söyleyebilir mi julia clarayı öldürmek istiyor ve seçenek çıkıyor yardım et diye bu hikayede olan birşey mi benim seçimlerim sonucu mu çünkü ben yardım etmek istemiyorum .anlamadım nerede hata yapıyorum .
Sitedeki eski, final yapmış veya yapay zeka tarafından çevrilen oyunlarda sıkıntılar olduğunun farkındayız ancak yazılımcımızın aynı anda bütün oyunlarla ilgilenmesi mümkün değil, zaman tanımak gerekiyor maalesef.Sitedeki çoğu oyunda link kırık hiç ilgilenmiyormusunuz