Dusklight Manor Türkçe Yapay Zeka - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Yapay Zeka Dusklight Manor Türkçe Yapay Zeka

  • Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Final
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
856
Çözümler
24
Tepki puanı
35,339
Puan
0
Kredi
0$
dusklightmanorturkce.jpg

GENEL BAKIŞ

Eline harika bir iş fırsatı geçer ve bu işi elde edersin. İşe başlamak için, Dusklight Malikanesi'ne doğru yol alırsın. Burada, hayal edemeyeceğin kadar esrarengiz bir kadın olan Bayan Clara'nın himayesinde olan üç harika kızla tanışırsın. Bu kızlar ile (Lizzie Monroe, Mary Best ve Lola Mod) seçimlerine bağlı olarak ilişki istediğin gibi ilişki kurabilirsin. Bir gün evde çalışırken; Bayan Clara'nın, bir uşağı gençleştirmek için onun üzerinde bir tür büyü yaptığını fark edersin. Ancak, bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünerek bu konuyu bir kenara bırakırsın.
Paylaşılan Tarih: 16.02.2022
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.81 GB
Oyun Boyutu APK: 1.23 GB

Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Mystery, Romance, Anal sex, Big tits, Creampie, Handjob, Mind control, Mobile game, Vaginal sex, Voyeurism, Paranormal

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Dusklight Manor oyununu çalıştırın.

İNDİR

WINDOWS
CLOUD - MEGA

ANDROID
CLOUD - MEGA

GÖRSELLER


3bss6.jpg 3dss37.jpg 5wns42.jpg 6bss0.jpg 7bss61.jpg
 
Son düzenleme:
Camez97

Camez97

24 Yaşında Ateşli
S.U.A.D. Özel Çeviri
Katılım
20 Eki 2020
Mesajlar
27
Tepki puanı
6
Yaş
27
Konum
istanbul
Puan
0
Kredi
6$
valla şimdi bunuda indirdim bakalım ne çıkacakkk
 
Louzen

Louzen

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Katılım
13 Eki 2020
Mesajlar
219
Tepki puanı
63
Puan
0
Kredi
0$
Çeri

Çeri

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ara 2020
Mesajlar
11
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
efsane oyun finalden sonrasını görmek isterdim


finalde asistan felan geliyor sonrası varmış gibi kalıyor hikaye
 
emreakdogan

emreakdogan

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Tem 2020
Mesajlar
4
Tepki puanı
3
Puan
0
Kredi
1$
Oynadığım en iyi olan oyunlardan biri son olması üzdü daha uzun daha değişik olabilirdi vampir kadına aşık oldum
 
GhoatRox

GhoatRox

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2020
Mesajlar
13
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
windows'ta ıcedrive bozulmuş, bilginize
 
MRainb0w

MRainb0w

Moderatör
Katılım
7 Tem 2020
Mesajlar
4,502
Çözümler
39
Tepki puanı
849
Konum
New Jersey
Puan
0
Kredi
0$
Forumumuzda bulunan İngilizce oyunlar kısmında Android linki eklenmemiş. Editörümüze bildirildi eklecektir.
 
Lunael

Lunael

Yetkili
Katılım
17 Eyl 2020
Mesajlar
3,583
Çözümler
26
Tepki puanı
1,599
Konum
Speed Force
Puan
0
Kredi
0$
Editörümüz ingilizce konuya android sürümünü yakında ekleyebilir.
 
Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Katılım
10 Ağu 2020
Mesajlar
377
Çözümler
4
Tepki puanı
118
Puan
0
Kredi
8$
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Bir türlü yıldızımın gülmediği yapımcı Daniels K. Her seferinde farklı ve değişik tarz oyunlar yapmaya çalışıyor ancak bir şeyleri bağlamakta epey sorun yaşıyor.

Oyunumuzun hikayesi gayet güzel başladı ve ilgi çekiciydi, ilk başlarda beklentimi çok yüksek tuttum. Birkaç bölüm boyunca her şey çok güzel gitti ancak hikaye ortalarında belli şeyler çok tekrar etmeye başladı. Özellikle gizem içeren bir şeyi hikaye başında yapımcı bizlere hemen veriyor. Bu özelliği hiç sevmedim. Oyunda bir vampir hikayesi işlenmeye ve olaylar onun etrafında döndürülmeye çalışılmış. Özellikle daha önce vampir dizisi ya da filmi izlemiş iseniz hikayedeki mantık hataları sizleri bir hayli yorabilir. Bunu şöyle örneklendireyim; mesela vampirlerin duyuları normal bir insana göre çok daha ileridir ve bir büyü ya da engelleme olmadan o duyuları bastıramazsınız. Düşmanlarını ve yakınındaki insanları çok iyi duyarlar ancak oyundaki vampirler hiçbir şeyi duymuyor, görmüyor ve bilmiyor. Hatta dibindeki kişiyi yakalamaktan ya da kendini korumaktan da acizler. Hikayedeki bütün sonları gördüm ve ''Lemon'' karakteri için bir şeyler yapılmış dedim. Çünkü onun gidişatını seçtiğim vakit bir şeyler ilginçleşti ve hikaye gerçekten gizemli bir hale geldi. Gel görelim ki bu da çok kötü işlenmişti. Daniels K. her seferinde farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor ancak oyunu çok uzatınca hikayeyi bağlayamıyor ya da çok fazla mantık hatası yapıyor. Çok gizemli bir hikaye yaratmış ancak işlenişini ne yazık ki beğenmedim. Bu kadar çok mantık hatası olmamış olsa güzel olabilirdi. Oyuna girerken hikaye için kusursuzluk beklemek yanlış olacaktır. Gördüğünüz bir sonda ise eski bir oyuna gönderme yapılmış, en azından orada tatmin oldum ve şaşırdım. Yapımcımızın ''Pine Falls'' oyununu severek oynadım ve orada da mantık hataları vardı ama bu kadar çok değildi. Umarım ilerleyen oyunlarda hikayeyi bu kadar gereksiz uzatmaz.

Her karakter ile bir son görebilmeniz mümkün ve bu gerçekten çok güzel. Seçimleriniz sonucu hikaye değişiyor ve belli karakterler bundan etkileniyor. Bol bol save alın, oyun ortalarında yaptığınız seçimler geri dönülmesi zor izler bırakabilir. Hikaye unsuru için destan yazdım, daha yazılacak çok şey var ancak yeterinde uzun tuttum.

Oyunun karakterleri ve animasyonları gayet güzeldi. Animasyon ve görsellik açısından iyi bir doygunluğa ulaştığınızı söyleyebilirim. Çoka az olsa da belli kısımlarda çizim hataları vardı ancak bunlar önemsiz. Oyuna hikaye için değil de animasyon ya da görsellik için girerseniz, bu oyun istediklerinizi fazlasıyla verebilir.

Birkaç karakterle ile de bir son bekleyeceksiniz ama bu ne yazık ki mümkün olmayacak. Özellikle öyle bir karakter atlanmış ve ona bir son yapılmamış ki, nasıl yani diyorsunuz. O kadar güzel karakter varken çoklu bir harem sonu olmaması da ayrı bir üzücüydü, oyunda tek eşlilik belli yerlerde neredeyse zorunlu kılınmıştı. Oynadığım en uzun soluklu oyunlardan birisi oldu. Gerçekten oyun çok uzun sürüyor. Hiç başından kalkmadan oynarsanız belki bir günde bitirirsiniz. Özellikle yorumumda hikaye unsurunu çok uzun tuttum. Yapımcı hikayeye çok uğraştım ve oyunu hikaye odaklı yaptım demişti. Şunu bütün samimiyetimle söylüyorum: Bu oyun animasyon hakkında size istediğinizi verir ancak hikaye unsuru gerçekten iyi değildi. Her şey gereksizce çok ve çok uzatılmış. Biliyorum bazı oyunların kendine özel hikayesi bile yok ama özellikle hikaye odaklı bir oyun yapılıyorsa mantık hatalarına dikkat edilmesi gerekli.

Hikaye üstünde çok durdum ancak bu gerekliydi. Oyun basit bir animasyon oyunu olmayıp, bizlere güzel de bir hikaye vaat edilmişti. Bazı şeyleri çok daha detaylı yazmak istiyorum ama destan -ki oldu- olacak. Oyun kesinlikle güzel ve şans verilmesi gereken bir oyun. Yapımcımız Lancaster Boarding'ten bu yana animasyon anlamında da kendini geliştirmiş. Dediğim gibi benim gibi hikayeye çok hype olur iseniz gördüğünüz mantık hataları sizi üzebilir. Ben buraya animasyon için geldim, hikaye idare eder olsa da benim için sıkıntı olmaz diyorsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Hikayeden istediğim verimi alamadığım için bu kadar uzun tuttum. Oyunları benim gibi oynayanlar, bu oyunu oynadıktan sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır. Hikaye güzel bağlanmış olup bu kadar mantık hatası olmasaydı, 5 yıldızlık bir oyundu :)

Oyunun İngilizce sürümü için bu yorumu daha önce yapmıştım ancak yapay zeka oynayacak olanlar için buraya da yorumumu koymak istedim :)
 
Üst Alt