Dreamland Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Dreamland Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.4.0
A

aziz5858

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
devamı ne zaman geliyor

B

bahosporxxx

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Emeğinize sağlık çevirisi çok başarılı olmamış ama idare eder.

Çeviriyle ilgili olarak 10-15 sahnede bir ekteki hatayı alıyorum görmezden gel diyip devam ediyorum.

Ekli dosyalar

• hyt.jpg
    hyt.jpg
    137.4 KB · Görüntüleme: 4
kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Emeğinize sağlık çevirisi çok başarılı olmamış ama idare eder.

Çeviriyle ilgili olarak 10-15 sahnede bir ekteki hatayı alıyorum görmezden gel diyip devam ediyorum.
Güncel olarak çeviriler, daha hızlı oyun yayınlamak adına çevirmen çevirisi yerine makine destekli çeviriyle sunuluyor. Bu tarz hatalar çıkması normal, düzeltebilirdik ancak oyun şu anda betada olmadığından sonraki güncellemeye kadar böyle kalacak mecburen. Hataların ve yaşanan sorunların betadayken bildirilmesi gerekiyor.

Üst Alt